Jump to content
batogan

хонда акорд 2,2

Recommended Posts

От седмица имам Хонда акорд 2,2 дизел 2004г. Не мога да се справя с някой екстри.Не зная за какво служат копчетата на мултиволана,разположени в дясно.Изобщо има ли някой възможност да ми изпрати инструкция за експлоатация или нещо подобно?Благодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Добре дошъл първо!И второ ... значи караш моята бъдеща кола? :D:D Мечтая за автомобил като твоя и знам, че ще го имам някой ден. Ако искаш може да се видим и да разцъкаме волана да го видим кое му е толкова сложното ... хем и аз да съм запознат кво ме чака :D:dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти Дидко!Наистина колата е направо мечта :dunno: ] . Харчи малко...а как вози ...!!!За съжаление ми я дадоха без инструкция за експлоатация и не мога да се възползвам от всичките й екстри.Например не съм наясно дали мога да следя моментния и разод,както и някои други неща от компютъра.Ако имам път към Севлиево ще ти я покажа... или заповядай в Русе!За сега чао! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пробвай тук http://techinfo.honda.com/rjanisis/pubs/OM...040402INDEX.pdfтова е за Acura TL, но все пак е същата кола

Тц, в грешка си - аналога на Акорда е Акура TSX, a ne TL.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...