Jump to content
Guest PreludeManiac

Проблем с регистрацията ...

Recommended Posts

Guest PreludeManiac

Проблема се състои в това , че всеки път като влизам във форума а съм му задал да ми запази паролата и регистрацията трябва наново да въвеждам Име !!! Интересно е , че след въвеждане на името паролата ми излиза автоматично :D Трих кукита , няколко пъти и нищо :D прави ми го от 5 различни компютъра !!! Някакви идеи :DП.П. Единствено не ми иска регистрация , ако влезна във форма след 1-2 часа , от същия компютър :)

Точно защото е от различни компютри. При всяко логване се отваря нова сесия. Базата данни пази информация за последната сесия на всеки юзър и като не съвпаднат данните иска пак да се логнеш. Например - влизаш от домашния си комп. На сървъра се записва нова сесия, а на компа ти - куки. След това излизаш и влизаш от друго място от което си влизал и друг път. Само че информацията от кукитата там и тази на сървъра не съвшадат. Затова се получава така (в общи линии. Обяснено по-простичко. ;) )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я опитай линка, който ти стои в Bookmarks да го преправиш ей така: http://forums.hondabg.com/index.php?act=id...dex.php?act=idxТоя проблем с Coockies на IPB съм го срещал и преди.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен е така, но е нарочно и е много удобно... В офиса като отида, и там като разглеждам ли разглеждам, после като се върна тук всичко ми е синхронизирано. На другия phpbb тип форуми не се получава така удобно. Вярно, че трябва да се логвам след като сменя местонахождението, но съм в крак с четените и непрочетените теми.А твоя проблем може да е точно от това - някой да вкл. оня компютър, на който си бил преди това, той да зарежда Хондата от твое име и да преебава 2рите бисквити.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...