sharki 1 #1 Публикувано 31 Юли, 2007 Преди 2-3 дена ми се появи странен проблем при стартиране на двигателя.При включване на стартера се чува кратко "пукане/жужене" вляво от волана. Това ми го направи вече поредна сутрин. Нататък запалва и си работи. Ако изгася и запаля пак този странен звук го няма.Възможно ли е някъде да дава на късо?И защо звучи отляво на кормилната колона?И въобще какво може да е това? Притеснява ме, че ще пътувам този уикенд и може да остана без ток или стартер.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
F20A4 2 #2 Отговорено 31 Юли, 2007 Еми, полегнала е Тудора под волана да види какво става с кабеляците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vegata #3 Отговорено 31 Юли, 2007 Аз имах(имам) подобен проблем.Едно от релетата не дава добър контакт и се получава искра и от там идва проблема.Търси по дебелите кабели за хлабави връзки.УСПЕХ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chopper1969 #4 Отговорено 31 Юли, 2007 Жуженето идва от някое реле, най-вероятно главното... Сваля се и се презапоява цялото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове