nonamed 50 #1 Публикувано 30 Юли, 2007 Из автофорумите... > Lamborghini Forum: > Свистене на вятъра при 305км/ч, нямам идея за по-натам. > Fiat Forum: > Алооо? Сам ли съм тук бре? > Mercedes C-Klasse Forum: > Мерцедесчето ми се намокри тази неделя като ходих с него за хляб - какво да правя? > MX-5 Forum: > Един нещастен ловец мина през колата ми със скапания си Туарег! > VW Touareg Forum: > Нек'ъв Х5 ми се е закачил от долу на купето. Някакви идеи как да го махна? > Renault-Forum: > Продавам месечна карта за градски транспорт. Колата излиза по-рано от сервиза от очакваното! > Bentley Forum: > Днеска използвах пепелника. Как да си го сменя? > Porsche-Cayenne-Forum: > Разход под 31л/100км. Проблем в инжекциона? > Smart Forum: > Инсталирах двигател от мотоциклет. Най-сетне повече мощност > Camaro Forum: > Приятелката ми спа с брат ми и жена му. Как да ги убия? Вече имам едно дело и не ми се връща в затвора... > Mustang Forum: > Некъ'ф мизерник със Сивик се опита днес да ме изпревари! > Civic Forum: > Некъ'ф мизерник с Мустанг се опита днес да ме изпревари! > Honda Accord Forum: > Мама ми подари колата си. Търся ефтини 18-ки! > VW Bora Forum: > Сърдит съм! Всички казват, че карам Голф с раница на гърба. (за това карам комби ) > Opel Forum: > Моята Корса няма никаква ръжда! СЕРИОЗНО! (темата изтрита от модератора) > Lexus-Forum: > От къде да си намеря задни стопове като на VW? > Toyota Corolla E10 - Forum: > Разочарован съм от качеството на моята Е10! След 270'000км стъклото на километража е леееко надраскано. > Seat Marbella Forum: > Днеска успях да карам редом с един камион! > BMW 3er E36-Forum: > Къде има най-яките дюнери в града ве? > Trabbi-Forum: > Бях днеска до Мерцедес-Бенц да си сменя двигателя с техен. Обаче проблем: работи-не работи-работи-не работи... мнението е променено един път: Обаждане по телефона от Мерцедес: Инсталирали сме ви мотор за чистачки! Моля превключете от интервал още един път на горе за позиция едно! > Hummer Forum: > Днеска ми се счупи в движение единия носач. 14 ранени и 2ма убити...... > Трябва ли задължително да си купя черната металик боя от представителството? Най-близкото е на 25км, което прави 50лв за бензин.... > Yugo Forum: > Вашето кога за последно беше в движение? > Honda Civic CRX-Forum: > Кучето на съседа спи в тръбата на ауспуха ми. Мога ли въпреки това да запаля колата? > Toyota Forum: > Най-сетне направих 300'000км, кога ще се счупи най-сетне? > > Polo Forum: > Най-сетне 6см по-ниско окачване! Сега обаче не стигам до микрофона за поръчки на МакДрайв... > Ferrari Forum: > Търся съвет за командировка в Колумбия. Искам много бързо да влезна и излезна! > Fiat-Forum: > Чудя се дали има живот извън сервиза? > BMW 7ца-Forum: > Помощ при програмирането на системното меню - как да си накарам пепелника да се затвори? > Mercedes new S-Klasse Forum: > Търся си 2ра кола с адекватни реакции при мъгла (т'ва ще дойде доста актуално ) > > Тойота Aygo Forum: > Всички ме питат колко е било голямо яйцето-изненада и дали след това трудно съм го сглобил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #2 Отговорено 30 Юли, 2007 това при бисерите го има поне 2 пъти иначе кефи ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #3 Отговорено 1 Август, 2007 > Mustang Forum: > Некъ'ф мизерник със Сивик се опита днес да ме изпревари! > Civic Forum: > Некъ'ф мизерник с Мустанг се опита днес да ме изпревари!Тука имаше и една извадка от форума на McLaren F1:Нек'ъф мизерник с F16 се опита днес да ме изпревари.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #4 Отговорено 2 Август, 2007 Ох заболя ме корема,евала.Не съм се смял така от години Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batkosio 15 #5 Отговорено 3 Август, 2007 Старо, четено, ама пак се скъсах от смях Тва за Реното ме уби, може би защото и аз имах навремето... Рено де, не карта за градския транспорт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #6 Отговорено 5 Август, 2007 И аз се сцепих , макар да съм го чел поне 3-4 пъти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове