Jump to content
Moonchild

Съвместимост между тези 2 волана

Recommended Posts

Здравейте, колегивъпроса ми е следния -имам ей такъв волан на Civic-a :http://www.stefanoff.org/volan1.jpgискам да го заменя с такъв : http://www.stefanoff.org/volan2.jpg(но без Аirbag, чист)въпроса ми е дали 2та са съвместими. Ще има ли проблем или просто се маха единия и се слага другия ?Благодаря ви предварително !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TYPE-S

без проблеми ще стане според мен... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

без проблеми ще стане според мен... ;)

Благодаря, надявам се :cool: Е, както и да е, вече го взех, скоро ще стане ясно ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако шлиците са едни и същи ще стане.но мен лично ме съмнява.но все пак успех :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eйй, човек, направо ме замисли...сега няма да мога да спя до Петък...

ако шлиците са едни и същи ще стане.но мен лично ме съмнява.но все пак успех :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ейй, човек. Ти направо ме замисли...Сега няма да мога да спя до Петък.

ако шлиците са едни и същи ще стане.но мен лично ме съмнява.но все пак успех :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Споко ще станат, единия волан е с айрбег (4ри лъча) другият е без(3 лъча) иначе от една хонда са напълно съвместими. По принцип го сменяш ако искаш да си сложиш айрбег, но в твоя случай незнам защо го сменяш :bounce: , по-добре го питай пича да ти даде и айрбега!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Moonchild

Ами... пича ми каза, че нямал airbag, но не разбрах по принцип ли няма, или е свален. Както и да е де...Понеже много хора ме попитаха защо ще го сменям, ще кажа :beer: Първо, моя е доста поизяден, а второ - формата на този ми харесва много повече - долу се получава една дупка, в която мога да си сложа ръката и да карам така, като не карам екстремно :bounce: Много е удобно...

Споко ще станат, единия волан е с айрбег (4ри лъча) другият е без(3 лъча) иначе от една хонда са напълно съвместими. По принцип го сменяш ако искаш да си сложиш айрбег, но в твоя случай незнам защо го сменяш :drunk: , по-добре го питай пича да ти даде и айрбега!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vex

Ако не ти влезе волана, на мен ще ми пасне добре :)Моя нещо се е разлепил в горната част (гумата от металната сърцевина) явно от жегите, така че няма да се прахоса волана :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моя нещо се е разлепил в горната част (гумата от металната сърцевина) явно от жегите, така че няма да се прахоса волана :)

И моя беше се разлепил, но автотапицерите ми го залепиха, много здраво стана.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...