Moonchild 18 #1 Публикувано 30 Юли, 2007 Здравейте, колегивъпроса ми е следния -имам ей такъв волан на Civic-a :http://www.stefanoff.org/volan1.jpgискам да го заменя с такъв : http://www.stefanoff.org/volan2.jpg(но без Аirbag, чист)въпроса ми е дали 2та са съвместими. Ще има ли проблем или просто се маха единия и се слага другия ?Благодаря ви предварително ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TYPE-S #2 Отговорено 30 Юли, 2007 без проблеми ще стане според мен... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Moonchild 18 #3 Отговорено 31 Юли, 2007 без проблеми ще стане според мен... Благодаря, надявам се Е, както и да е, вече го взех, скоро ще стане ясно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #4 Отговорено 31 Юли, 2007 ако шлиците са едни и същи ще стане.но мен лично ме съмнява.но все пак успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Moonchild 18 #5 Отговорено 31 Юли, 2007 Eйй, човек, направо ме замисли...сега няма да мога да спя до Петък... ако шлиците са едни и същи ще стане.но мен лично ме съмнява.но все пак успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Moonchild 18 #6 Отговорено 31 Юли, 2007 Ейй, човек. Ти направо ме замисли...Сега няма да мога да спя до Петък. ако шлиците са едни и същи ще стане.но мен лично ме съмнява.но все пак успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shestia #7 Отговорено 2 Август, 2007 Споко ще станат, единия волан е с айрбег (4ри лъча) другият е без(3 лъча) иначе от една хонда са напълно съвместими. По принцип го сменяш ако искаш да си сложиш айрбег, но в твоя случай незнам защо го сменяш , по-добре го питай пича да ти даде и айрбега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Moonchild #8 Отговорено 2 Август, 2007 Ами... пича ми каза, че нямал airbag, но не разбрах по принцип ли няма, или е свален. Както и да е де...Понеже много хора ме попитаха защо ще го сменям, ще кажа Първо, моя е доста поизяден, а второ - формата на този ми харесва много повече - долу се получава една дупка, в която мога да си сложа ръката и да карам така, като не карам екстремно Много е удобно... Споко ще станат, единия волан е с айрбег (4ри лъча) другият е без(3 лъча) иначе от една хонда са напълно съвместими. По принцип го сменяш ако искаш да си сложиш айрбег, но в твоя случай незнам защо го сменяш , по-добре го питай пича да ти даде и айрбега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vex #9 Отговорено 2 Август, 2007 Ако не ти влезе волана, на мен ще ми пасне добре Моя нещо се е разлепил в горната част (гумата от металната сърцевина) явно от жегите, така че няма да се прахоса волана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #10 Отговорено 2 Август, 2007 Моя нещо се е разлепил в горната част (гумата от металната сърцевина) явно от жегите, така че няма да се прахоса волана И моя беше се разлепил, но автотапицерите ми го залепиха, много здраво стана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове