Jump to content
Slayer

Километража ми бачка

Recommended Posts

Мисля, че проблема ви е в буксата, която свързва двигателя и таблото. На мен ми сменяха семеринга на клянов вал, че течеше масълце и като я зех от майсторите бяха забравили да ми включат буксичката както хората (беше на една страна) и работеше когато си иска. Намира се от задната страна на двигателя. Мисля си, че проблема ви е електрически. Дано е от тая буксичка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че проблема ви е в буксата, която свързва двигателя и таблото. На мен ми сменяха семеринга на клянов вал, че течеше масълце и като я зех от майсторите бяха забравили да ми включат буксичката както хората (беше на една страна) и работеше когато си иска. Намира се от задната страна на двигателя. Мисля си, че проблема ви е електрически. Дано е от тая буксичка

Аз не съм сигурен дали не се е прецакал нещо датчика щото свалях скоротна кутия втори път че сменях семерината на вала два пъти. Бяха ми дали семерина с обратна посока и нали се сещате масълцето навън! И оттогава така,буксата я проверявах неколко кратно но без ефект и все така си я карам.Знам че мога да го оправя но просто исках да знам дали некой друг не се е сблъсквал с такъв проблем и да се е оправил,за знам къде да ровя точно,щото просто нямам време да се занимавам с колцата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...