Jump to content
Guest sashko

Папараци улавят новият проект на Darcosi !

Recommended Posts

Guest sashko

Неуморни и ненаситни папараци уловиха Проект N2 на известния вече в родните печатни медии г-н Айнаджиев (darcosi). За съжаление не само папараците уловиха проекта, но и меснти корумпирани ченгета го надушиха за щастие повтарям пак КОРУМПИРАНИ. Колата БАВНО но СЛАВНО върви към финалната си подготвителна фаза а именно - тунинг на двигателя. На божурище да треперят още от сега, а на darcosi успехи и скорошно завършване на проекта!!!:ph34r: Ето и снимките:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone
:ph34r::D браво още веднъж на Дилян :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

изглежда много небрежно лъсната :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Красива е много, ей така да си остане и ще е пак страхотна машина, а хора ще подат по улицата, много яко върви, Евала! :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Браво Дарко перфектна е сложих си слънчевите очила докато разглеждам снимките :D:D:ph34r:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Мерси пичове,ех тия папараци навсякъде са.Дано да си остане все така лъскава и да стане много бърза

Редактирано от darcosi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дано да си остане все така лъскава и да стане много бърза

Не те познавам лично, но искрено ти пожелавам колата да стане много бърза.Четох темата със статията за хондата ти и единственото което мога да кажа е respect ;):D:) Имам една молба ако може някой да качи сниките на някой друг сайт, понеже не съм в България и не мога да влизам в дата-та, а много ми се иска да я видя ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Евалата мен. Гледам проекта доста добре напредва. Ще стане страшна.

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дано да си остане все така лъскава и да стане много бърза :D от все сърце ти го пожелавам ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аде хаерлия да е ;) Ся ония матовия бръмбар тряа го маха6 :D

драгич,ти пак гониш някаква промоция май...?остави му бръмбъра поне за дейли употреба де...:)аз сам из варна сега между другото.до петъка;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Дано да си остане все така лъскава и да стане много бърза

Е тя че ша стане ша стане, кой знае колко ХП си и меракиджосъл този път под капака. Колкото до бръмбъра само някакви легенди се разнасят, аз още не съм го виждал но се чувал от далече и летял много бързо, Успех със супрата, като я направиш и тя да съска, тогава да те видим какво ще дойде некст че то май не остана! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма спирка тва момче еи :D Успех с Проекта

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спор няма, че радва окото и то не малко :D Сега остава и вятъра в цилиндрите да се развихри и не само окото ще радва ;) Успехи ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

успех братле... ти желая... с таз КРАСАВИЦА.. да бъдете много щасливи двамата... заболе ме корема до кат разглеждах снимките.... евала бате евала.... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ох ох ох пази рейса само... :drunk: милата тя къв звук вадииии мале мале... :bounce: 'е тва вече е друго нещо' хахаха :beer:

Редактирано от C_I_V_I_C

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е бате мога да ти кажа едно голямо ЕВАЛА страшна е машината пожелавам ти много успехи с нея :bounce:))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страаашноооо ..... накефих се почти все едно я карам :bounce: Яко клипче.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата е уникална.Поздравления и само напред :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:starwars: Искаме да сме в течение на модването на двигателя !!! Кога предстои силовия тунинг ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PRO-DRIVER. Jr.

Айде папарака е качил и 3gp drift клипче в същата директория та да може Драгича да се наслади и на въртящата се задна броня!!!:starwars:

И аз може ли да го гледам това клипче :D ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) Искаме да сме в течение на модването на двигателя !!! Кога предстои силовия тунинг ?

Паричките бавят нещата ...но както отбелязах по-горе ... БАВНО но СЛАВНО се движат нещата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:offtopic: Искаме да сме в течение на модването на двигателя !!! Кога предстои силовия тунинг ?

Паричките бавят нещата ...но както отбелязах по-горе ... БАВНО но СЛАВНО се движат нещата.
Те май при голяма част от нас са дилема :tooth: Колата ако не се лъжа е автоматик.... дайте малко инфо какво ще сменяте като за начало ? :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:offtopic: Искаме да сме в течение на модването на двигателя !!! Кога предстои силовия тунинг ?

Те май при голяма част от нас са дилема :tooth: Колата ако не се лъжа е автоматик.... дайте малко инфо какво ще сменяте като за начало ? :cool:
Не е автоматик :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

не само че не е автоматик,а е с 6 предавки.доста екзотична есктра май:offtopic:Дильо,да си я караш със здраве и умната.има бая да потренираш докато й свикнеш май:tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...