Jump to content

Recommended Posts

Здравеите. Преди седмица си купих Сивик 5г.Всичко е както трябва .....освен фаровете и парното. Значи фаровете ми са толкова забити в земята че спокойно си карам на дълги без да преча на останалите.А парното...ми то все топло духа,смисъл правя го на студено то духа топло...а като го направя на топло.....лелее не се стои!!! и като капак винаги духа по малко.Та въпросите ми са :Как се регулират фаровете,освен от копчето в купето?Какво му е на парното,и как да го оправя ? Благодаря ви предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За фаровете, не съм сигурен но май има винтове за реглаж във вертикална посока.За парното - и аз имам подобен проблем и утре съм при Омбре да го оправяме. После ще кажа какво му е било. Подозирам, че кранчето не се затваря достатъчно, ама утре ще видим.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря. за фаровете и аз се надявам да има нещо за регулиране,но след доста гледане... пак нищо не видях,ако добиеш някаква по-ясна представа много ще радвам :) ... А за парното и при мен изразиха подобно мнение.но да видим какво ще излезе накрая

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а дали парното не ти духа топло,защото въздуха тези дни е меко казано топъл??? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти. Честита покупка :)Аз имах същия проблем с фаровете - един пич от форума ме светна (преносно и буквално) :) Точно до машинките, които ти повдигат фаровете чрез копчето в купето има едни "винтове". Намират се до самите крушки. Бъркаш с една кръстата отверка и започваш да въртиш. Ама доста ще си повъртиш, на един оборот се повдигат незабележимо леко :PПо другия проблем... хм, имаш ли климатик ?Нали се сещаш, че ако температурата на въздуха ти е 35 градуса, няма как да стане 18, ако мине просто през някаква тръба :P Т.е. ако нямаш климатик.Аз пък имам обратния проблем. Като завъртя на топло, не духа топло. При изключен климатик. Не, че ми е притрябвало, но ...зима ще дойде.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе хора не знам защо се занимавате с глупости. Отиваш на първото място където правят технически прегледи. Срещу 5лв ти регулират фаровете и си решаваш проблема. За да не ти духа парното има копче което върти въздуха само в колата и няма да ти духа в движение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би има истина в твърденията, че духа топло заради топлия въздух навън. Но това не обяснява фката, че тръбите които влизат в купето са горещи при уж затворено кранче на парното.Да не мислите че не съм се сетил или не съм забелязал, че навън е малко топличко?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Em_ski

хмхм то че е топло топло е само-че се чудя на 1200м над морското равнище в 23-30 колко да е топло че парното ми пак да духа топло :ph34r::D :D а относно фаровете този проблем го реших и без 5 лв. , просто врътката за регулирането е доста бавна ;).....а парното ще ходи на сервиз

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blueeye
Отговорено (Редактирано)

Днес установихме както подозирах, че не ми се затваря кранчето на парното напълно. Регулираха ми жилото към кранчето и сега изглежда да е ОК.Благодарности на johnyboy за работата!

Редактирано от blueeye

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...