vakata7 0 #1 Публикувано 24 Юли, 2007 (Редактирано) има те ли представа колко струва слаганенто на хидравлика на сивик 93г. щото си я купих акто пич/ама като голем пич-гледах я 40 мин. на тъмно и казах за кви пари става въпрос-послбе мислих да хидравлика / Редактирано 24 Юли, 2007 от vakata7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vakata7 0 #2 Отговорено 25 Юли, 2007 абе тъп въпрос, ама от коя година почват хондите/сивик/ с хидравлика И възможно ли е да имам !?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #3 Отговорено 25 Юли, 2007 спи ли ми се спи или нещо не стоплям Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #4 Отговорено 25 Юли, 2007 (Редактирано) http://www.cars-directory.net/specs/honda/ Избираш твоята като модел, година на производство и модификация. Редактирано 25 Юли, 2007 от Nikolcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #5 Отговорено 25 Юли, 2007 абе прелюд-мен се ги вадиш едни линкове евала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Nikolcho #6 Отговорено 26 Юли, 2007 абе прелюд-мен се ги вадиш едни линкове евала Благодарско, стараеме се да помагаме кой с квот може Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01 #7 Отговорено 26 Юли, 2007 абе тъп въпрос, ама от коя година почват хондите/сивик/ с хидравлика И възможно ли е да имам !?!Ако нямаш ще го усетиш като паркираш няма да си връткаш воланчето натам насам а ще се понапъваш за да завъртиш волана в избраната посока Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #8 Отговорено 30 Юли, 2007 необходимите части са:* хидравлична рейка (заедно със стойката и към магарето)* помпата за хидравликата със тръбите до рейката и скойка за към блока* ремък* охладителна система - стои пред водния радиатор.намери си човек като мен ( такъв който иска да си махне хидравликата), но с 5ген... аз съм с 4ген и не става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #9 Отговорено 30 Юли, 2007 аз имам хидравлична помпа ако те интересува кажи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове