p0nka7a 0 #1 Публикувано 23 Юли, 2007 Значи момчета бихте ли споделили на някого случвало ли му се е това нещо , тази вечер направих 2-3 старта и като тръгнах да се пребирам съвсем случайно маншона на скоростния лост ми се изплазна надолу и като си пипнах стеблтоо на лоста грееше доста ... неможеш да си задаржиш ръката продалжително вереме мотора ми е б16а2 и четох някуде че е вазможно да има LCD нормално ли е ако има такъв блукаш да гррее така или ваобще от какво може да е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 23 Юли, 2007 по ми се струва да се нагрява от катализатора или генерацията която минава отдолу. Особено ако е махната предпазната ламарина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #3 Отговорено 23 Юли, 2007 Мдам точно от това е ... Просто тръбата на генерацията минава точно отдолу и нагрява . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
p0nka7a 0 #4 Отговорено 24 Юли, 2007 Ламарината си я има (предпазната) и сам с катализатор но ме самнява да проникне чак до скоростния лост Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #5 Отговорено 24 Юли, 2007 мисля че от катализатора ти е всичко.преди да махна моя вечер като поръчкам малко и легна от долу тая гад направо свети,сети се за каква температура става въпрос Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #6 Отговорено 24 Юли, 2007 Добре бе хора , като питате - получавате отговори и после пак не сте доволни . Нищо че има катализатор и ламарина .... пипни си тръбата на генерацията да видиш колко е гореща и пак помисли дали не може да се нагрее лоста ти . Не е толкова далеч от нея , особено ако си с шорт-шифтър ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #7 Отговорено 24 Юли, 2007 Добре бе хора , като питате - получавате отговори и после пак не сте доволни . Нищо че има катализатор и ламарина .... пипни си тръбата на генерацията да видиш колко е гореща и пак помисли дали не може да се нагрее лоста ти . Не е толкова далеч от нея , особено ако си с шорт-шифтър !понеже и аз понякога си настъпвам колата при мен задното гарне ми разтопи бронята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HAYABUSA 0 #8 Отговорено 24 Юли, 2007 При мен пък един път карам нормално и спирам и си сложих съвсем случайно раката на пода на колата в купето и беше доста нагрято явно е от трабите на аспуха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове