Jump to content
JaymZZZ

За покупка на климатик

Recommended Posts

Здравейте, имам 1996 хонда сивик 1.4iS и благодарение на "хладните" температури съм решил да купя климатична инсталация за нея. Някой има ли съвет откъде мога да взема цялата система (и колко ще струва). Всъщност всякакви съвети приемам :dunno: (освен това да я продам хондата...). Мерси предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, имам 1996 хонда сивик 1.4iS и благодарение на "хладните" температури съм решил да купя климатична инсталация за нея. Някой има ли съвет откъде мога да взема цялата система (и колко ще струва). Всъщност всякакви съвети приемам :cool: (освен това да я продам хондата...). Мерси предварително

ами към 1000 лв но незнам каде, и аз смятам да и слагам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, имам 1996 хонда сивик 1.4iS и благодарение на "хладните" температури съм решил да купя климатична инсталация за нея. Някой има ли съвет откъде мога да взема цялата система (и колко ще струва). Всъщност всякакви съвети приемам :blink: (освен това да я продам хондата...). Мерси предварително

ами към 1000 лв но незнам каде, и аз смятам да и слагам
ще ти падне много мощноста имай го в предвид!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темата е стара и като гледам няма отговор, но и мен също ме интересува за 1996 хонда сивик 1.4iS къде в София човек може да отиде и да си монтира климатик?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...