JaymZZZ 0 #1 Публикувано 23 Юли, 2007 Здравейте, имам 1996 хонда сивик 1.4iS и благодарение на "хладните" температури съм решил да купя климатична инсталация за нея. Някой има ли съвет откъде мога да взема цялата система (и колко ще струва). Всъщност всякакви съвети приемам (освен това да я продам хондата...). Мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GINDAHOOD 1 #2 Отговорено 31 Юли, 2007 Здравейте, имам 1996 хонда сивик 1.4iS и благодарение на "хладните" температури съм решил да купя климатична инсталация за нея. Някой има ли съвет откъде мога да взема цялата система (и колко ще струва). Всъщност всякакви съвети приемам (освен това да я продам хондата...). Мерси предварителноами към 1000 лв но незнам каде, и аз смятам да и слагам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GINDAHOOD 1 #3 Отговорено 31 Юли, 2007 Здравейте, имам 1996 хонда сивик 1.4iS и благодарение на "хладните" температури съм решил да купя климатична инсталация за нея. Някой има ли съвет откъде мога да взема цялата система (и колко ще струва). Всъщност всякакви съвети приемам (освен това да я продам хондата...). Мерси предварителноами към 1000 лв но незнам каде, и аз смятам да и слагамще ти падне много мощноста имай го в предвид Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eli_valova 0 #4 Отговорено 24 Февруари, 2009 Темата е стара и като гледам няма отговор, но и мен също ме интересува за 1996 хонда сивик 1.4iS къде в София човек може да отиде и да си монтира климатик? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Пасков 3 #5 Отговорено 24 Февруари, 2009 виж в купува-продава в тоя раздел никои няма да ти върже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове