Jump to content
Maks

Изпуши ми климатика

Recommended Posts

Освен , че си взех нова Хондичка и мнооо и се накефих, радоста ми беше кратка....след 10 км на климатик изведнъж изпуши нещо от капака и си викам , айде запали се тая кола....но не, отпред на предния спойлер минават тръбичките за фреона от радиатора на климатика. Изтече всичко дето имаше да изтича фреон и масло и спря след 2 часа съскане, погледнах го пак и се оказа , че същата малка тръбичка е много лошо защитена отпред и явно с времето от камъчета и луга и тн. боклуци е здала багажа, беше оформила една микроскопична дупчица, откоято обаче изтече всичко.Питането ми е кой може да ме насочи при някой климатикаджия който ще ми свърши работа, да запой качествено тръбичката да я изолира и съответно да напълни системата.Благодаря предварително за отговорите!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май всички са отпускари :dunno:)) айде колеги, кажете къде да го оправя тоя климатик , че умирам от жега при тези 40 градуса...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сваляш тръбичката и я носиш на някой кадърен заварчик, който заварява алуминий с WIG (аргон) заваръчен апарат. След това сменяваш О-пръстенчетата с ново и стягаш внимателно.Отиваш в първия сервиз в който пълнят климатици и си готов.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...