Jump to content
sharki

Работа на бензиновата помпа

Recommended Posts

Здравейте,Имам два кратки въпроса: - Кога и какъв звук е допустимо да издава бензиновата помпа?- Как (освен спиране на притока на бензин) мога да разбера дали има проблем с нея? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При даване на контакт трябва да издава лек мазен звук. Не трябва да тресе или да дрънка. Както и да прекъсва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Здравейте,Имам два кратки въпроса: - Кога и какъв звук е допустимо да издава бензиновата помпа?- Как (освен спиране на притока на бензин) мога да разбера дали има проблем с нея? :dunno:

Измерва се налягането и дебита, и трябва да работи тихо.Ако няма налягане и дебит се обади, и ще ти дам нова, на много добра цена :D Редактирано от ASRacing

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При даване на контакт трябва да издава лек мазен звук. Не трябва да тресе или да дрънка. Както и да прекъсва.

При мен, при даване на контакт, издава леко писклив звук за около 3 секунди и спира. Тъй като съм чувал, че не трябва да свисти, въпросът ми е дали това е нормално ...или под "не трябва да свисти" се има предвид по време на работа на двигателя? :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като дадеш на контакт леко жужи,след това издава някаф звук цък палиш и се ръчкаш :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...