sharki 1 #1 Публикувано 23 Юли, 2007 Здравейте,Имам два кратки въпроса: - Кога и какъв звук е допустимо да издава бензиновата помпа?- Как (освен спиране на притока на бензин) мога да разбера дали има проблем с нея? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #2 Отговорено 23 Юли, 2007 При даване на контакт трябва да издава лек мазен звук. Не трябва да тресе или да дрънка. Както и да прекъсва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ASRacing 0 #3 Отговорено 23 Юли, 2007 (Редактирано) Здравейте,Имам два кратки въпроса: - Кога и какъв звук е допустимо да издава бензиновата помпа?- Как (освен спиране на притока на бензин) мога да разбера дали има проблем с нея? Измерва се налягането и дебита, и трябва да работи тихо.Ако няма налягане и дебит се обади, и ще ти дам нова, на много добра цена Редактирано 23 Юли, 2007 от ASRacing Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sharki 1 #4 Отговорено 24 Юли, 2007 При даване на контакт трябва да издава лек мазен звук. Не трябва да тресе или да дрънка. Както и да прекъсва.При мен, при даване на контакт, издава леко писклив звук за около 3 секунди и спира. Тъй като съм чувал, че не трябва да свисти, въпросът ми е дали това е нормално ...или под "не трябва да свисти" се има предвид по време на работа на двигателя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Japanese/Power 0 #5 Отговорено 24 Юли, 2007 Като дадеш на контакт леко жужи,след това издава някаф звук цък палиш и се ръчкаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове