Jump to content

Recommended Posts

Привет на всички :) Значи имам следния проблем..............стрелката на бензина не ми работи :) седи си в долно положение :tooth: колата ми е от скоро и нз изобщо как е с бензина и ми е малко кофти,ако някой има,или е имал същия проблем нека сподели как го е отстранил,ще съм много благодарен :) Другия проблем е стрелката с температурата на двигателя от нея не се притеснявам чак толко,но все пак ако някой знае нещо и има представа да напише два,три реда.................стрелката на температурата се покачва след това пак слиза и т.н :D Живи и здрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest micro

Вероятната причина за която се сещам е, че трябва да свалиш таблото и да притегнеш 5-6 болчета и да почистиш входящата клемаТака си оправих същия проблем с температурния показалец , но след като бях сигурен за връзката на темп датчик на двигателя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ясну за темп датчика,мерси много...............повече се интересувам от бензиновия датчик :tooth: там нещата същите като на темп датчика ли са или :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest micro

Май да щото температурния има връзка с бензиномера доколкото успях да видя схематаОсвен ако не е прекъсната някаде връзката от сондата/ ако не е и тя самата / до показалеца

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...