manniakk 22 #1 Публикувано 21 Юли, 2007 аз съм там направо, защото ми е на 3 мин път... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #2 Отговорено 21 Юли, 2007 не го знам де е тва еко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #3 Отговорено 22 Юли, 2007 не го знам де е тва еко.ми на България Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA 3 #4 Отговорено 22 Юли, 2007 Кога тва ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #5 Отговорено 22 Юли, 2007 Кога тва ?ми аз ще съм там в 19 часа и към 19 и30 19 и45 най късно да тръгнем към Божура ако някой идва джесем-ма ми е 0897802266 - Дими Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #6 Отговорено 22 Юли, 2007 Аз предлагам ако ще се събираме преди това да е на Лукойл където е МЕТРО . Все пак на ЕКО-то не всеки му е удобно .... мен примерно ми е точно в обратна посока.От вас кой смята да се пуска довечера ?За жалост обаче май няма да има измервателна апаратура ..... та направо почнах да се чудя има ли за кво да ходя .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #7 Отговорено 22 Юли, 2007 еми хубаво тогава едните ще се съберем на Екото и в 19 и45 ще тръгнем другата група да се саберете на лукойлапри метро ( става въпрос за тва дието е близко до Божура нали ) и ще ви вземем към 20 и 30 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #8 Отговорено 22 Юли, 2007 еми хубаво тогава едните ще се съберем на Екото и в 19 и45 ще тръгнем другата група да се саберете на лукойлапри метро ( става въпрос за тва дието е близко до Божура нали ) и ще ви вземем към 20 и 30 EEEEEEEEEEEEEEE , хайде всички на 1 място, ама се разбирайте вече , че трябва да се тръгва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #9 Отговорено 22 Юли, 2007 20,30 на Лукоила при Метро,мисля че ще е най удобно за всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове