N_O_M_A_D 4 #1 Публикувано 20 Юли, 2007 (Редактирано) Честито Иво. Да си жив и здрав. Голям ентусиаст си. Колата ти става супер. Пожелавам ти да я подготвиш както искаш. Да си я караш поне още 50 години, и дори и тогава да е най-якия Преилюд в БГ. Айде честито. Редактирано 20 Юли, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #2 Отговорено 20 Юли, 2007 А и от мен честито бате да си жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #3 Отговорено 20 Юли, 2007 Иво да си жив и здрав и много успехи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #4 Отговорено 20 Юли, 2007 мерси момчета.тука е неква лудница с роднини баш сегаиначе Прелюд-а ще го къткам още малко и после само ще го карамда сте живи и здрави и вие поне 3 пъти повече от мен.и колите ви да са винаги перфектни и по ваш вкус. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #5 Отговорено 20 Юли, 2007 Жив и здрав Иво,весело изкарване на празника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dj_freak 38 #6 Отговорено 20 Юли, 2007 Честито и успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #7 Отговорено 21 Юли, 2007 честито и от мен френд, жив и здрав да си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #8 Отговорено 21 Юли, 2007 Жив и зрдав да си всичко най най ти пожелавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #9 Отговорено 22 Юли, 2007 Хоп Ивчо , пич , малко със закъснение , но да ти пожелая и аз много здраве , късмет , щастие и парички ... и да стане хондата бърза само кеф да ти прави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-tec 1 #10 Отговорено 22 Юли, 2007 Ч.Р.Д Иво (малко и аз на патерици) приятелю да си жив и здрав много щастлив и усмихнат желая ти всичко най-най в живота Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jonini 0 #11 Отговорено 22 Юли, 2007 Жив и здрав и от мен. Много касмет и каквото ти е на сърцето това да ти е в ръцете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batkosio 15 #12 Отговорено 23 Юли, 2007 Честит рожден ден и от мен, много на патерици Дано всичко, с което се захващаш, те прави щастлив! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове