Guest sand0 #1 Публикувано 19 Октомври, 2004 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #2 Отговорено 19 Октомври, 2004 И кво ся?Тва продава ли се че ми харесаха доста работи или само да ни подразниш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sand0 #3 Отговорено 19 Октомври, 2004 Продават се Ама в Япония а не от мен.Ако ми остане време ще видия на какви цени и ще пиша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR #4 Отговорено 19 Октомври, 2004 аз казах вече че ще взема нещо такова ако искате да се организираме да намерим некаде из Европа или СЩ или които откадето може и да си земем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #5 Отговорено 19 Октомври, 2004 Лелееее как ми хванаха окотооо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #6 Отговорено 20 Октомври, 2004 нали се разбрахме, че хотлинкването на много снимки от външен сървър, не е добра идея ...пък и не видях смисъла на тези аксесоари, продаваш ли ги? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sand0 #7 Отговорено 20 Октомври, 2004 (Редактирано) Тука е на БАР-ХОНДА сайта за рекламни материяли. Редактирано 20 Октомври, 2004 от sand0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #8 Отговорено 20 Октомври, 2004 аз казах вече че ще взема нещо такова ако искате да се организираме да намерим некаде из Европа или СЩ или които откадето може и да си земем То не може тука да се организираме, ти пьк вече по Европа трьгна да действаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR #9 Отговорено 20 Октомври, 2004 аз определено искам яке така че ако и други искат да се дадат предложения кои каде има познати да ни изпрати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sand0 #10 Отговорено 20 Октомври, 2004 Значи не сам сигурен ама май кам 150-200$ идва едно яке до БГ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR #11 Отговорено 23 Октомври, 2004 поръчах си яке от СЩ като дойде и ако е доволно може да вземем още Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове