Jump to content
Guest prelude

имам нужда от очите ви в София

Recommended Posts

Guest prelude
Публикувано (Редактирано)

здравейте,всички знаем колко нещастници има по улиците ни и всички им се ядосваме.преди малко един такъв нагъл климбар удари колата на сестра ми и избяга.в КАТ не им се занимава понеже не му видях номера,но ако вие го видите някъде вместо мен може да ми го кажете и да ида в КАТ с него.астрата е като тази:

Публикувано изображение

пак е черна,но не е със затъмнени стъкла.кара я човек на видима възраст около 30-35 години с прошарена коса.слаб и не много висок.давам му 170-175см и не повече от 70кг.колата трябва да има червени следи отзад вдясно от колата на сестра ми(поне докато не я оправят застрахователите).инцидентът стана на Цар Борис 3-ти до Пирогов и явно човека живее някъде нагоре по булеварда.ще съм ви много благодарен ако може да помогнете,аз така или иначе ще се оглеждам.

Редактирано от prelude

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest -=airman=-

Или иди в КАТ, или му счупи главата! Ако забележа такава кола ще й запиша номера.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Колега не съм напълно сигурен, но една такава астра точно там пред Пирогов на мен пък щеше да отнесе дясното огледало. Само че моето се оказа по-здраво, а неговото ляво се изкърти. И тъпака само намали, погледна назад и отпраши. Нищо чудно да е същия идиот :D Номер обаче и аз не успях да запиша :P

Редактирано от OXYGEN

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега не съм напълно сигурен, но една такава астра точно там пред Пирогов на мен пък щеше да отнесе дясното огледало. Само че моето се оказа по-здраво, а неговото ляво се изкърти. И тъпака само намали, погледна назад и отпраши. Нищо чудно да е същия идиот :D Номер обаче и аз не успях да запиша :P

ама кога е станало това?този сигурно се прибира всеки делничен ден от там и прави мизерии....ще взема да го изненадам някой ден.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами преди около месец някъде на връщане от работа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...