EvgeniM 0 #1 Публикувано 20 Юли, 2007 Колата ми губи мощност особено по наклон .Глъхне и не иска да поема при определени обороти .Става въпрос за HONDA civic 1,4 16 клапана 98 г. на 120000 км.Проблема се полу4и постепенно и се задълбо4и като си смених въздушния филтър.Колата работи на бензин и газ но се влоши работата и при двата режима .Къде бихте ме посъветвали да отида,може би на диагностика,но ми препоръ4йте някой сервиз в София. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sunny 0 #2 Отговорено 20 Юли, 2007 Колата ми губи мощност особено по наклон .Глъхне и не иска да поема при определени обороти .Става въпрос за HONDA civic 1,4 16 клапана 98 г. на 120000 км.Проблема се полу4и постепенно и се задълбо4и като си смених въздушния филтър.Колата работи на бензин и газ но се влоши работата и при двата режима .Къде бихте ме посъветвали да отида,може би на диагностика,но ми препоръ4йте някой сервиз в София.ombre? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest KU4E_DUX #3 Отговорено 20 Юли, 2007 пич махаи катализатора там ти е проблема и аз го имах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street_Live 1 #4 Отговорено 21 Юли, 2007 Погледни си и бензиновата помпа или я чуи дали свири ако е така и там може да ти е проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EvgeniM 0 #5 Отговорено 22 Юли, 2007 Проблема не е в катализатора ве4е го махнах .Може ли да ми дадете адрес на сервиз за диагностика на инжекциони в София в който да ми направат диагностика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emdless4 0 #6 Отговорено 24 Юли, 2007 ... на 120000 км.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове