Jump to content
blondeskiller

Важно! Моля за съвет ..

Recommended Posts

здравейте! Нов съм във форума и имам въпрос към вас .. искам да си взема кола, но максималните ми възможности в момента са таван 2500 .. и попаднах на HONDA CRX 92г, бензинова , 115 коня, 1,5, 12 винт. Струва ми се добре и ще ми е интересно да чуя мненията ви! Все пак разбирате от Хонди ;) Който може да каже нещо - надявам се утре-вдругиден да я взема.. така че колкото и малко да ми напишете може да ми помогнете много! Мерси :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма такова животно 1.5 12в хонда CRX 92.има но са до 87г.за това си отваряй очите :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

така е............и с бюджет от всичко 2500лв не се хвърляй на рекс, понеже за такава сума ще е в толкова окаяно положение, че след седмица каране ще трябва да вкараш още толко в него да го съживяваш :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Greenwater

здравейте! Нов съм във форума и имам въпрос към вас .. искам да си взема кола, но максималните ми възможности в момента са таван 2500 .. и попаднах на HONDA CRX 92г, бензинова , 115 коня, 1,5, 12 винт. Струва ми се добре и ще ми е интересно да чуя мненията ви! Все пак разбирате от Хонди :D Който може да каже нещо - надявам се утре-вдругиден да я взема.. така че колкото и малко да ми напишете може да ми помогнете много! Мерси :blink:

приятелю в мобилето има хонди хечбек 4 генерация за тези пари и то доста читави поразгледай там

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...