Guest Ceko #1 Публикувано 18 Октомври, 2004 (Редактирано) След срещите на колегите в София и Пловдив, не може и ние да останем назад С колегата d15b2 решихме в събота. Дайте предложения за час кога е удобно.Ще помоля всеки, който желае да дойде да драсне тук кога му е удобно Редактирано 18 Октомври, 2004 от ADH-Honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #2 Отговорено 18 Октомври, 2004 аз съм там със сигурност кажете вие ако ви е по удобен друг ден или час. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Toly #3 Отговорено 18 Октомври, 2004 Пичове в събота няма да мога да дойда но за неделя 12:00 ще съм на линия.Какво ще кажете за моето предложение? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #4 Отговорено 18 Октомври, 2004 Айде да е неделя наистина днес си взех CRX хем да ви го покажа ако сте съгласни моето предложение е неделя 13:00 на паркинга на новото ПИКАДИЛИ дето живее Емко а от там ще видим на каде.(Пикадили до АГ-то става въпрос) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DjSprite #5 Отговорено 18 Октомври, 2004 аз съм за,въпреки 4е ще ходя в Банско........но мисля 4е времето и мястото сме ги тествали ве4е .... полигона на спирка по4ивка ..а времето беше около 15-16 4аса.....то 1 е още обед ....хммм ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Toly #6 Отговорено 18 Октомври, 2004 За мен е без зна4ение мястото на срещата само часа ме бърка .Трябва да около 12:00 -14:00 иначе мен ме отпишете! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ceko #7 Отговорено 18 Октомври, 2004 (Редактирано) Ок Значи денят е неделя - 24.10.Предлагам часът да е 13.30. Вярно на обяд е, но то в 17.30ч се стъмва вече...edit: компромис 15ч? Редактирано 18 Октомври, 2004 от Ceko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s #8 Отговорено 18 Октомври, 2004 Мен не ми е удобно преди 16 защото събота и неделя работяАко до 16 сте някаде все още в неделя мога да ви звънна и да дойда, по-рано - не! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #9 Отговорено 18 Октомври, 2004 Ок значи 13:30 неделя само не разбрах каде?Ади да е на Пикадили до АГ-то а от там в колона до полигона на Почивка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Toly #10 Отговорено 18 Октомври, 2004 Аз изцяло подкрепям неделя 13:30 Пикадили до АГ-то Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ceko #11 Отговорено 18 Октомври, 2004 На тоя паркинг на Пикадилито ще има ли места? Защото в събота и неделя всеки се юрва да пазарува и ме съмнява да има особено много свободни места, а и е лудница там... Предлагам или на Полигона, или долу на буната под него. Тия дни ще ида да видя дали не е изникнало нещо долу... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #12 Отговорено 19 Октомври, 2004 вярно че там на паркинга на пикадили може да няма мястопо скоро на пикадили младост ще има ама то пък много далече и няма смисъла myamoto вчера карах зад crx ама не можах да ог стигна да видя ти ли го караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #13 Отговорено 19 Октомври, 2004 (Редактирано) Аз го карам. Как изглежда отдалече???Що не звънна да оправим парното???Аре в неделя след срещата че тогава няма никой в сервиза,Последно каде ще се срещаме?Аз тоя полиган не го знам точно каде е.Дайте да се съберем на Пикадили Младост както предлага колегата d15b2.Там има място пък и малко шествие из Варна няма да е зле да покажем че и тук се карат ХОНДИ А часът пак да е 13:30 Редактирано 19 Октомври, 2004 от MIYAMOTO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #14 Отговорено 20 Октомври, 2004 (Редактирано) хайде уточнете часа и мястото да знам кога и къде и аз да се появя Редактирано 20 Октомври, 2004 от emko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ceko #15 Отговорено 20 Октомври, 2004 ок значи последно:13.30ч на Пикадили - Младост или14ч на полигона на почивка (намира се точно над входа към плажа) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #16 Отговорено 20 Октомври, 2004 Значи чакаме се 13:30 на Пикадили Младост(на горния паркинг че има по малко коли) ще бъдем там около 15 минути и от там към полигона който иска направо там да дойде(на полигона) в 14:00. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DjSprite #17 Отговорено 20 Октомври, 2004 Ще се постарая да съм там ...4е в събота съм на свадба в Банско ....а е доста дълга дистанцията до Варна ......дано само времето да е по нормално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Toly #18 Отговорено 21 Октомври, 2004 Както има една все известна реплика "Часът и мястото на срещата са известни" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #19 Отговорено 23 Октомври, 2004 Утре е срещата аз ще съм към 13:30 на паркинга на Пикадили младост и после към 13:45 отивам към полигона на Почивка.Дано да не съм сам че последният път D15B2 си е стоял самичак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ceko #20 Отговорено 23 Октомври, 2004 13.30 и аз съм на Пикадилито - на горния паркинг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ceko #21 Отговорено 24 Октомври, 2004 (Редактирано) Ееее събрахме се Срещата беше много готина, надмина очакванията ми ето снимките:>>> тук <<< Редактирано 24 Октомври, 2004 от Ceko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #22 Отговорено 24 Октомври, 2004 Супер сте Особено новата придобивка на emko е просто..... ВЪРХА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #23 Отговорено 24 Октомври, 2004 Искам да благодаря на Секо за снимките.И аз се радвам че се събрахме(можеше и повече колици да има ама...) и че се запознах с повече ХОНДАДЖИИ.Само дето CRX-a ми е висок толкова много че прилича на настръхнало врабченце ама след зимата ще поправя този пропуск. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #24 Отговорено 24 Октомври, 2004 ето и от мене снимкиТУКновата придобивка е мноу мръсна и мноу о4укана .... случва се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #25 Отговорено 24 Октомври, 2004 Страхотна среща, колеги. Качих снимките при останалите:http://www.hondabg.com/photos/meeting_2004-10-24_varna/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest IVOHONDA #26 Отговорено 27 Октомври, 2004 малко е извън темата,тия фарове които има на предният капак на сивика да не се продават? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #27 Отговорено 27 Октомври, 2004 (Редактирано) Ами на колегата D15B2 са и скоро ги взе ама пробвай може и да ги даде 0899/809290 ЕМО се казва Редактирано 27 Октомври, 2004 от MIYAMOTO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s #28 Отговорено 28 Октомври, 2004 Еееех изтървах я тази среща.А тъкмо се запознах с един собственик на същия като моя сив Прелюд... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #29 Отговорено 28 Октомври, 2004 малко е извън темата,тия фарове които има на предният капак на сивика да не се продават? за сега невярно че моята кола е най-разкривена от всичките, но скоре ще блесне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове