Jump to content
Guest sasho

V-tec Ili Ne

Recommended Posts

Guest sasho

zdravei te az sum nov i na skoro razbrax za tozi forum imam vupros.Predlagat mi motor v-tec ot udarena honda za 100evro i mislia da go vzema.triabva li da se usilva dopulnitelno kolata za6toto sega sum s 1.6 16v . Moli vi daite kompetentno mneneie

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beast

Ами по принцип тоя мотор за толкоз пари ме самнява да е добре ако е 160коня трябва спирачките да си усилиш глвано и по окачването мозе да поработиш ама някои който е правил такива работи да каже по компетентно мнение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sasho

марси .4ОЖЕКА КОИТО МИ ГО ДАЖА Е СИГУРЕН ЗНАЕТЕ ЛИ НЙИКОИ КОИТО МОЖЕ ДА ГО СЛОЖИ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

zdravei te az sum nov i na skoro razbrax za tozi forum imam vupros.Predlagat mi motor v-tec ot udarena honda za 100evro i mislia da go vzema.triabva li da se usilva dopulnitelno kolata za6toto sega sum s 1.6 16v . Moli vi daite kompetentno mneneie

За кой мотор става съпрос ??? В-теци няколко вида ако е B16 тези вървят 2ръка около 1500 евро :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

знаеш ли, тази оферта звучи прекалено добре!препиши си ТОЧНИЯ номер на двигателя и го пусни тук, данеби някой да се опитва да те преметне......както каза колегата: втеци - бол, така че преди да си платил по-добре намери номера та да се разбере какъв точно е тоя двигател.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

марси .4ОЖЕКА КОИТО МИ ГО ДАЖА Е СИГУРЕН ЗНАЕТЕ ЛИ НЙИКОИ КОИТО МОЖЕ ДА ГО СЛОЖИ

"Омбре" е твоят човек!!!http://forums.hondabg.com/index.php?showto...2&hl=ОмбреP.S. Вече от доста време има такъв прецедент и данните от Dino-теста на колегата darcosy ме довеждат на мисълта, че е повече от успешен!!! ... но само той може да ти каже с цената на какво! Редактирано от Rebel

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Какъв точно ти е Сивика, с къв мотор и мотора който мислиш да слагаш кой е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Тая цена е мнооо съмнителна :) и аз имам витек ама чак за 100 евро я по-добре драсни номера на мотора тук та да видим за кой витек става въпрос :D да ни би да е някой 1.3 от най-мощните щото мен така ме убеждава един тЪпак :huh: ама ко да го праиш човека тя Хондата му мноооо вЪряла :) .А и да питам скоростната кутия де е ве батка щото без нея ще удариш на камък то и делкото друго ама ади него ще го излъжите да работи и компютъра ама що да не пробваш ако ти се занимава :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sasho

Mom4eta dvigatelia e 16 v-tec 158 konia .$oveka koito mi go predlaga e moi rodnina i toi mi vkara i moita xonda koiato e 95godina i q vzex za 2500 leva za cenata nima spor ama se pritesniavam za kupeto dali 6e izdurji

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mba

ако се притесняваш го дай на мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest del_sol_fen

незабравяй и да провериш номерата на главата и ECU-to shtoto inache galvobolia ... sum chuval :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...