didone bros. 16 #1 Публикувано 17 Юли, 2007 за семеен автомобил е екстра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #2 Отговорено 17 Юли, 2007 (Редактирано) има няколко такива в софия ... даже едното е с лепенки на Нова телевизия май ...П.П. освен ако не бъркам ван-а .. колко варианта има на ванове Хонда ? Редактирано 17 Юли, 2007 от lookcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #3 Отговорено 17 Юли, 2007 Има и Хонда Стрийм... те са на Нова Телевизия. Honda Stream - по-красив е според мен от този тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #4 Отговорено 17 Юли, 2007 Има и Хонда Стрийм... те са на Нова Телевизия. Honda Stream - по-красив е според мен от този тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #5 Отговорено 17 Юли, 2007 П.П. освен ако не бъркам ван-а .. колко варианта има на ванове Хонда ?Бъркаш го На НОВА е Odissey Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #6 Отговорено 17 Юли, 2007 Има и Хонда Стрийм... те са на Нова Телевизия. Honda Stream - по-красив е според мен от този тук. П.П. освен ако не бъркам ван-а .. колко варианта има на ванове Хонда ?Бъркаш го На НОВА е Odissey явно бъркам ... ама и вие се разберете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #7 Отговорено 17 Юли, 2007 стрийм-а са на бТВ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #8 Отговорено 17 Юли, 2007 П.П. освен ако не бъркам ван-а .. колко варианта има на ванове Хонда ?Бъркаш го На НОВА е Odissey Мдаа В Нова явно не страдат от мазохизъм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #9 Отговорено 17 Юли, 2007 (Редактирано) стрийм-а са на бТВ П.П. освен ако не бъркам ван-а .. колко варианта има на ванове Хонда ?Бъркаш го На НОВА е Odissey А сивиците 4ии са...ПП майтап Редактирано 17 Юли, 2007 от georgivanov1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове