Guest Al_Capone #1 Публикувано 16 Юли, 2007 Днес на тази светла дата двама колеги (по точно един колега(PZtuning) и една колежка (Blondy)) Закръглиха 30 лазарника! Да са ни живи и здрави! А наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #2 Отговорено 16 Юли, 2007 (Редактирано) Честито. За най лъчезарната и луда хонда фенка. Приятно изкарване на морето, и да не смесваш алкохолните изпарения със сутрешения бриз, че после боли глава. П.П. Честито и на другия рожденник естествено. И двамата да сте живи и здрави. Редактирано 16 Юли, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #3 Отговорено 16 Юли, 2007 ихааа големи сте ни порастнали ЧЕСТИТО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #4 Отговорено 17 Юли, 2007 Честит ви юбилей колеги .....Пожелавам ви много усмивки и добро настроение ,както днес така и за напред Живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MilenaZ 1 #5 Отговорено 17 Юли, 2007 (Редактирано) Айде, честито на младежта ))) Добре дошли в отбора на 30+ )))Blondy много целувки и усмивки миличка )) Редактирано 17 Юли, 2007 от MilenaZ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #6 Отговорено 17 Юли, 2007 ЧРД и от мен Още много пъти да сменяте първата цифра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #7 Отговорено 17 Юли, 2007 Спешъл то Блондито.. едно чрд и яко парти тунайт ! И полека с морските гларуси ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #8 Отговорено 17 Юли, 2007 ЧРД много успехи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #9 Отговорено 17 Юли, 2007 честито и весело изкарване на празника. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #10 Отговорено 17 Юли, 2007 айде и от мен че на морето явно не се чува като ти звъни телефона ххахаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #11 Отговорено 17 Юли, 2007 Честито Живи и здрави да сте. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #12 Отговорено 17 Юли, 2007 e вие толко хубави пожелания сте написали,че за мен не остана какво да кажа .все така да ни радвате очите по срещите и още повече успехи занапред.спешали фор БЛОНДИ,никога вече да не ти тропа хонделата и все така да върви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Blondy #13 Отговорено 18 Юли, 2007 Благодаря на всички за пожеланията Ако идвате към морето... може да видите една бърза хонда в Приморско Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #14 Отговорено 18 Юли, 2007 Честито да се живи и здрави и да прразнувате яко и дано станат повечко фенките на хонда като гледам такива мадами като blondy с хонди направо ми пьлнят душата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове