dj_freak 38 #1 Публикувано 16 Юли, 2007 КОлеги някой който се занимава в София с тези неща, да знаете.Отливки и разни ламаринки по поръчка без да е скъпчия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #2 Отговорено 17 Юли, 2007 Аз пък съм виждал доста лошонаправени неща от девил. Не че нещо имам против тях, но все си мисля, че трябва поне бронята да свалят за да я направят. Да не говорим, че въпросния тунинг издържа точно един сезон, след което кита се отдели, и всичко беше за преработка. А за това че беше криво, няма да говоря. Работят момчетата, но трябва да им висиш постоянно на главата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #3 Отговорено 17 Юли, 2007 Абе проблема ,че се троши е че като е ниска бронята и я дрънкаш постоянно по нашите не особено гладки пътища. Пък и качествените брони са пластични и се огъват ... докато тези дето правят тука са твърди и се чупят . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #4 Отговорено 17 Юли, 2007 из яз не съм ходил в Дивил ма чух някой неща и съм скептичен в сиджи има най голям избор но са скъпи , а вили не ми хареса нищо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #5 Отговорено 17 Юли, 2007 ...Отливки и разни ламаринки по поръчка без да е "скъпчия"хем голям хуй да та ебе , хем да не та боли гъза - тоя вариянт го нема тия неща по принцип са си цифра , но ако намериш някой по компромисен вариант сподели и с колегите си , гаранция има още много като тебе.успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове