Jump to content
Guest F18 Hornet

Маншони на кормилната рейка

Recommended Posts

Guest F18 Hornet

Ами различни са :rolleyes::lol: .Значи като купих хрътката беше със скъсан десен-смених го веднага с къвто трябва-пише на лепенката-HONDA 89 62-и работата заспа-ама сега -гледам и левия е за смяна-а пък големия му диаметър е друг-този не влиза/щот имам два/.На два магазина за Джапан части ходих-след една седмица ми докараха некъв измислен-въобще не става и тръбичка за хидравликата няма,а на другия магазин спорят с мен ,че са еднакви и тоз дет го имам тряа да стане-АМА НЕ СТАВА :D -даите някакъв съвет,please :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

Никой ли не е сменял маншони на най-разпространената Хонда у нас??- със скъсани ли карате? Верно,че на рейката не са толкоз спешни като на полуоските ,ама не ми се вярва? :huh: -Омбре ,дай мнение ,моля те!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Омбре ,дай мнение ,моля те!

Направо съм учуден. :huh: Не съм имал проблем с намирането на такъв маншон.В "КСД" има.Не слагай маншон без тръбичка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jp-

Верно, че на рейката не са толкоз спешни...Само дето карето струва 120 лв. А ремонт на рейка протекла заради влезли през скъсани маншони боклуци 250+ 60 демонтаж и монтаж. А нова е над 700 лв. :blink: Такъв маншон купувах за един колега преди около месец от магазин на ул.Симеон, намира се на 10ина метра преди Опълченска от лявата страна. Държът го българи, преди тях има и друг за Японски части на некъв арабин.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

Абе след като в каталозите пише ,че са два еднакви ,явно е така-просто трудно/ама много/ влиза левия -оправих се-мерси на отговорилите-...рокенрол

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...