micro 1 #1 Публикувано 16 Юли, 2007 Я пробваите товаhttp://www.rumblerace.de1.cc/?werber=2225 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #2 Отговорено 16 Юли, 2007 Идеята е яка. За съжаление и аз нямам време да джиткам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #3 Отговорено 16 Юли, 2007 яко е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #4 Отговорено 17 Юли, 2007 Зарибявка ,но наистина е нужно повечко време,който има такова да я захваща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
micro 1 #5 Отговорено 17 Юли, 2007 (Редактирано) има един honda_fen в момента на състезание 1191 на 18 позиция, Да си признава кой еАз засега съм на предпоследна 21 Я познаите кой е след мен / като се има напредвед ,че съм с Мини Купър/ Да .Печелите това е volkswagen Редактирано 17 Юли, 2007 от micro Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #6 Отговорено 21 Юли, 2007 аз този с ника ФВ го предизвиках на състезание само двамата и го напляскахя само да попитам защо не мога да си тунинговам колата?механика ми има по една точка за някои видове тунинг,дали е заради това?иначе вече имам 10 точки и съм Е категория....ника ми пак е Прелюд разбира се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lud fen #7 Отговорено 21 Юли, 2007 аз този с ника ФВ го предизвиках на състезание само двамата и го напляскахя само да попитам защо не мога да си тунинговам колата?механика ми има по една точка за някои видове тунинг,дали е заради това?иначе вече имам 10 точки и съм Е категория....ника ми пак е Прелюд разбира севиждам го тоя ник тук-тамкакто и на lookcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #8 Отговорено 21 Юли, 2007 кажете за тунинга,моля ви че гледам разни мини купър-и с турбо компресори,а аз си кретам с тия 90 коня на тоя американски шлеп.....ще ми се смеят много хората Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lud fen 0 #9 Отговорено 21 Юли, 2007 не зная защо не можеш да тунинговаш но...някой е създал вече клан hondabg и аз подадох молба за членство дано ме одобрятдерзайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
micro 1 #10 Отговорено 3 Август, 2007 Днес в състезание номер 2657 май има много хондафенове / NASH /А вчера с lookcho си поделихме по някой лев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01 #11 Отговорено 3 Август, 2007 абе народе за тая само ли се чака бе не се ли джитка егати и играта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest interested #12 Отговорено 19 Август, 2007 днеска можете да се записвате за шампионата, има време до утре до 23 часа(време на играта) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sirakoff 0 #13 Отговорено 21 Август, 2007 аз докарах до лиценз D в играта.... HONDA RACING TEAM ми е клана, ама никой от играчите в него нещо не ще да гоним другите.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #14 Отговорено 1 Септември, 2007 някой може ли да ми каже,защо напълно тунингования ми Мувър не може да се класира преди 50-то място в шампионата.верно че не съм ползвал тунинг-а с кредитите,но не ми се дават пари за глупости.....а и шофьорчето ми е Биг Джим-уж го бива доста..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове