Nikolay 0 #1 Публикувано 13 Юли, 2007 Идеята е стара и отдавна се използва в доста Европейски страни. Пример - имам пътуване от София до Варна с личен или служебен автомобил. Имам няколко свободни места. Обявявам ги на специален сайт, който иска и му е удобно - пътува с мен. Цената е по ниска, отколкото с автобус, а комфортът естествено е по-голям. Така и пътникът пътува добре и на прилична цена, и шофьорът си има компания и му падат разходите. Има и такъв български сайт, но май не върви много. Идеята ми е дали да не направим нещо подобно в нашия форум, една тема или раздел с обяви "Пътувам за/търся транспорт за". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #2 Отговорено 13 Юли, 2007 Може да е полезна ,но вероятно няма да е много вървежа ...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #3 Отговорено 13 Юли, 2007 има такъв сайт вече - мога да ви кажа - и там може да видите за къде има свободни места или да се регистрирате и да обявите колко свободни места, коа и за къде имате и даже и за извън България. Проблема е че не е особено популярен и аз немога да направя нищо за популяризирантео му - имам само още едно място освен мойто и дори и да е свободно бих си попатувала самичка. ЕТО ГО И САЙТА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #4 Отговорено 13 Юли, 2007 Идеята ми хареса Поне тук с много хора сме се виждали и знаем ( няма да пътувам с някой който нищо да не знам за него ) Ако модераторите са съгласни аз съм ЗА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #5 Отговорено 13 Юли, 2007 (Редактирано) Лично аз винаги когато имам място, качвам стопаджии. Друго си е да имаш компания на дълъг път. А и най -вече спирам на готини мацета. П.П.Има и една друга подобна тема във форума. Не е много вървежна, но пък е полезна.Цък Редактирано 13 Юли, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #6 Отговорено 13 Юли, 2007 Лично аз винаги когато имам място, качвам стопаджии. Друго си е да имаш компания на дълъг път. А и най -вече спирам на готини мацета. аз пък никога не спирам на стопаджий защото ако не дай си боже нещо се случи трябва и за тях да отговарям . мерси иначе хора познати съм качвал и пак бих качил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #7 Отговорено 13 Юли, 2007 още един такъв сайт : http://www.3na100.com/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове