Jump to content
Nikolay

споделяне на лични МПС

Recommended Posts

Идеята е стара и отдавна се използва в доста Европейски страни. Пример - имам пътуване от София до Варна с личен или служебен автомобил. Имам няколко свободни места. Обявявам ги на специален сайт, който иска и му е удобно - пътува с мен. Цената е по ниска, отколкото с автобус, а комфортът естествено е по-голям. Така и пътникът пътува добре и на прилична цена, и шофьорът си има компания и му падат разходите. Има и такъв български сайт, но май не върви много. Идеята ми е дали да не направим нещо подобно в нашия форум, една тема или раздел с обяви "Пътувам за/търся транспорт за".

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да е полезна ,но вероятно няма да е много вървежа :) ......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има такъв сайт вече - мога да ви кажа - и там може да видите за къде има свободни места или да се регистрирате и да обявите колко свободни места, коа и за къде имате :) и даже и за извън България. Проблема е че не е особено популярен и аз немога да направя нищо за популяризирантео му - имам само още едно място освен мойто и дори и да е свободно бих си попатувала самичка. ЕТО ГО И САЙТА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята ми хареса :)Поне тук с много хора сме се виждали и знаем ( няма да пътувам с някой който нищо да не знам за него ) Ако модераторите са съгласни аз съм ЗА ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Лично аз винаги когато имам място, качвам стопаджии. Друго си е да имаш компания на дълъг път. А и най -вече спирам на готини мацета. :D П.П.Има и една друга подобна тема във форума. Не е много вървежна, но пък е полезна.Цък

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лично аз винаги когато имам място, качвам стопаджии. Друго си е да имаш компания на дълъг път. А и най -вече спирам на готини мацета. :D

аз пък никога не спирам на стопаджий защото ако не дай си боже нещо се случи трябва и за тях да отговарям .

мерси

иначе хора познати съм качвал и пак бих качил :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...