r2d2 6 #1 Публикувано 12 Юли, 2007 Колко богата?По принцип при празен ход сместа трябва да е леко богата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #2 Отговорено 12 Юли, 2007 абе човек я си карай и не си слагай таралеж в гащите .отивам аз на преглед и какво да видя,същият уред ми показва на празен ход 7. ииии нещо ,ама аз кво тряя да направя.нали върви добре,пък и не ти харчи.честно казано не ти препоръчвам да се буташ в карба ,но ако се пак решиш да го правиш свиркай,каквото мога ще помагам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #3 Отговорено 12 Юли, 2007 Хмм...на мен на празен ход ми отчита 1.75 ! Не че тва инфо нещо ти помага ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #4 Отговорено 13 Юли, 2007 абе хора говорете в единни мерки и уточнявайте какви са На празаен ход няма нужда сместа да е леко богата... в общи линии тия гадни хонди на празен хода работята на почти всякаква смес... от 10 до 17 вобще не има пука което е ламбда 0.68 - 1.16принципно карбуратора си има настройка на празния ход ама внимавай колко вярваш на уреда с който мериш че ако говорим за фабричната ламбда сонда, то тя не е измервателен уред... а като остарее - хептен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #5 Отговорено 13 Юли, 2007 Както каза Емо ако си със оригиналната сонда не разчитай на нея. Пробвай с някоя широкоспектърна и чак тогава барай карба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове