PoweRG 54 #1 Публикувано 12 Юли, 2007 Някой свалял ли е задната седалка на Сивик 6г, за да ме упъти за това как става и къде да внимавам ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
artifuckt 0 #2 Отговорено 12 Юли, 2007 Аз имах същото питане наскоро и един познат ми каза, че било като на 5-та. Което знаечло е има един болт посредата в задният край, който се развивал и седалката се вдигала нагоре. Той си бил махнал болта щото трудно се развивал, а и по лесно да си я вдигал, което му се случвало често. Аз още не съм го пробвал това, но днес ще ми се наложи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #3 Отговорено 12 Юли, 2007 Да, точно по средата зад седалката има един болт 10ка. С гедорето не е проблем да го стигнеш. После само я вдигаш седалката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #4 Отговорено 12 Юли, 2007 Да, точно по средата зад седалката има един болт 10ка. С гедорето не е проблем да го стигнеш. После само я вдигаш седалкатана купето няма болтове има 3 извити лямаринке дето се изпранят отверката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morskija 0 #5 Отговорено 15 Юли, 2007 Вие луди ли сте бе.В двата края има по една черна щипка която се издърпва от остичката и облегалката се избутва встрани като се откача първо в средата исе издърпва нагоре и .............тва е всичко.Айде успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The PitBull 1 #6 Отговорено 15 Юли, 2007 Някой свалял ли е задната седалка на Сивик 6г, за да ме упъти за това как става и къде да внимавам ?И по-точно става въпрос за седалото(долната част )на задната седалка.Там по средата се намира въпростния болт.Седалото се вдига нагоре и след това се издърпва напред.Самите облегалки се свалят като се извадят щипките намиращи се м/у тапета и долната част на облегалката,след което се избутват накъм тапета за да излязат от оста м/у 2те облегалки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове