Jump to content
Guest пламен1

Съвет за покупка на сивик 5 генерация

Recommended Posts

Guest пламен1

Колеги,налага ми се спешно да си взема кола и съм решил да взема 5ген. сивик.Спрял съм се на 1.5 моно,ако намеря за добри пари-витек.Понеже съм от Варна тук колите са доста по-скъпи,има ли някои впечатления от пазара във Враца,Дупница и Горубляне-добри ли са колите тъй като влизам в мобиле и виждам че в регион ВРАЦА се намират най-много хонди и на много ниски цени.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

насочил съм се към хетчбека, но ако намеря витек може и седанка,иначе искам разбира се евтино да доиде най-много мога да дам 3800-4000 ако е витек и със всички екстри.смятам и газ да сложа но по-нататък.в момента главно ме интересува с какво качество са колите от градовете които изброих-всмисъл да не са някои пребоядисвани блъснати,издухани и т.н че са значително по-евтини от варна/в целия град намерих само 5 сивика каквито търся и на цена средно около 4200 лв,във Враца има и за 2800 лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм пуснал моя хеч не е витек ама пък си има газова всичко и е ел. огледала прозорци шибидах,давам я за 4000 твърдо ;) има и тема в купувам продавам :) жив и здрав ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest пламен1

че защо ще я продаваш? тия коли никой не си ги дава ей така :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Наточил съм се на друга машина и...моята е карам 3 години е казвам ти толкова съм доволен че нямам думи да го опиша...тази кола имам чувството че сама се грижи за себеси :) мн ми е послушна просто е перфектен автомобил но му е време да го сменя...на тия коли само масло и филтри се сменя ;) и ремаци :) но да причината е друг автомобил...малко по-голям и по-четириврат :)

Редактирано от HONDA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Sory za latinicata ama vi pi6a izvun bulgariq.Kolega az si prodavam D15-kata zakum 4100 4erna vnos ot germaniq karana e samo 9 meseca v bg konsumativi smeneni otli4no sustoqnie ima samo leko puknato predno staklo no to moje da se prispadne ot cenata az 6te sum v bg kum kraq na septemvri i vednaga q obqvqvam za prodan ima dosta podobreniq v interiora ako ti se 4aka do septemvri pi6i na li4niSory za latinicata ama vi pi6a izvun bulgariq.Kolega az si prodavam D15-kata zakum 4100 4erna vnos ot germaniq karana e samo 9 meseca v bg konsumativi smeneni otli4no sustoqnie ima samo leko puknato predno staklo no to moje da se prispadne ot cenata az 6te sum v bg kum kraq na septemvri i vednaga q obqvqvam za prodan ima dosta podobreniq v interiora ako ti se 4aka do septemvri pi6i na li4ni

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги,тия хонди масово са във Враца.Някой купувал ли е оттам кола има ли впечатления?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blockhead
Отговорено (Редактирано)

Привет на всички,извинявам се за намесата в тази тема (която даже подсказахте че не е за този раздел), но се надявам на малко впечатления от първа ръка...В момента съм потенциален купувач на Honda Civic 5G (седан), дори съм набелязъл една, която се води 1.5 v-tec 120 кс (май точно такъв двигател няма де - сигурно са го позакръглили).Най-много ме притеснява височината на колата и съответно проблеми с проходимостта и паркирането на бордюри. Интересно ми е такава кола може ли да се справи с катеренето на по-разбит път при зимни условия.Предварително благодаря на всички, които ще помогнат дадат мнения и насоки

Редактирано от blockhead

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...