Roskata 0 #1 Публикувано 11 Юли, 2007 Не се чува когато ги пускам и не пръскат , каква може да е причината ,за 6-генерация японка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maxpainus 8 #2 Отговорено 11 Юли, 2007 И аз имам същия проблем но само на задната чистачка припиква когато си иска... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #3 Отговорено 11 Юли, 2007 И аз имам същия проблем но само на задната чистачка припиква когато си иска...Провери да не са ти запушени пръскалките, на бензиностанцията с пистолета за въздух. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #4 Отговорено 11 Юли, 2007 Хлабави връзки към моторчето или заминали четки на роторните колектори пак на моторчето-помпата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #5 Отговорено 11 Юли, 2007 Хлабави връзки към моторчето или заминали четки на роторните колектори пак на моторчето-помпата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Roskata 0 #6 Отговорено 12 Юли, 2007 (Редактирано) Мерси за отговорите , ще се пробвам да стигна да моторчетата , казаха ми че трябва да сваля лявата предна гума и зад кората са най-лесна дотъпни иначе от горе нямам никаква видимост само се чудя дали са две моторчета едно за отпред и едно за отзад или е общо за двете места? Редактирано 12 Юли, 2007 от Roskata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #7 Отговорено 12 Юли, 2007 Две моторчета са! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове