sunny 0 #1 Публикувано 10 Юли, 2007 Та въпроса ми е към някои запознат с свързването на самсунг с блутут към компа!Просто има малък проблем-снимки и тем подобни от тела към пс-то мога да качвам,но обратното(от компа кам гсм-а)не Дава ми фаила,че уж се е качил,но стои на 0% ТОест няма обмен на данните!Ако има някои запознат,как да се реши този проблем,ще съм му много благодарен! Гсм-а е самсун е390 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #2 Отговорено 10 Юли, 2007 Та въпроса ми е към някои запознат с свързването на самсунг с блутут към компа!Просто има малък проблем-снимки и тем подобни от тела към пс-то мога да качвам,но обратното(от компа кам гсм-а)не Дава ми фаила,че уж се е качил,но стои на 0% :( ТОест няма обмен на данните!Ако има някои запознат,как да се реши този проблем,ще съм му много благодарен! Гсм-а е самсун е390 Пробвай със софтуера от сайта им :http://uk.samsungmobile.com/wcms/products/...UK-SGH-E390.jspИмам лоши спомени от един самсунг преди време - баси ограничените телефони ! Някви супер малоумни ограничения - можеш да си сложиш custom мелодия, ама само от вградените (E700), не може от тези дето си си качил ти... имаш списък на пропуснати обаждания, ама не пише час и дата (D600).... ей такива едни... Та и твоя може да е така ограничен, да не може да му пращаш файлове през BT. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest XapBu #3 Отговорено 11 Юли, 2007 sunny - виж дали на телефона не те пита за потвърждение при прехвърлянетоkicko - сменил съм доста телефони и в момента съм със самсунг U600 - има си всички екстри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koki 6 #4 Отговорено 11 Юли, 2007 (Редактирано) Потвърждение се иска винаги.Провери дали указваш мястото в телефона където да се запише и дали имаш свободна за целта памет. Редактирано 11 Юли, 2007 от koki Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sunny 0 #5 Отговорено 11 Юли, 2007 мисля,че е нещо от блутута,защото преди малко от на колегата блутута всичко си бе6е ок!! А как се качват джава приложения?КАто кача jad i jar фаил и не мога да ги инстална? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове