Jump to content
sunny

въпрос за гсм

Recommended Posts

Та въпроса ми е към някои запознат с свързването на самсунг с блутут към компа!Просто има малък проблем-снимки и тем подобни от тела към пс-то мога да качвам,но обратното(от компа кам гсм-а)не:drunk::lol: Дава ми фаила,че уж се е качил,но стои на 0%:D:P ТОест няма обмен на данните!Ако има някои запознат,как да се реши този проблем,ще съм му много благодарен! :P Гсм-а е самсун е390 :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Та въпроса ми е към някои запознат с свързването на самсунг с блутут към компа!Просто има малък проблем-снимки и тем подобни от тела към пс-то мога да качвам,но обратното(от компа кам гсм-а)не:(:lol: Дава ми фаила,че уж се е качил,но стои на 0%:( :( ТОест няма обмен на данните!Ако има някои запознат,как да се реши този проблем,ще съм му много благодарен! :lol: Гсм-а е самсун е390 :D

Пробвай със софтуера от сайта им :http://uk.samsungmobile.com/wcms/products/...UK-SGH-E390.jspИмам лоши спомени от един самсунг преди време - баси ограничените телефони ! Някви супер малоумни ограничения - можеш да си сложиш custom мелодия, ама само от вградените (E700), не може от тези дето си си качил ти... имаш списък на пропуснати обаждания, ама не пише час и дата (D600).... ей такива едни... Та и твоя може да е така ограничен, да не може да му пращаш файлове през BT.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest XapBu

sunny - виж дали на телефона не те пита за потвърждение при прехвърлянетоkicko - сменил съм доста телефони и в момента съм със самсунг U600 - има си всички екстри :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Потвърждение се иска винаги.Провери дали указваш мястото в телефона където да се запише и дали имаш свободна за целта памет.

Редактирано от koki

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мисля,че е нещо от блутута,защото преди малко от на колегата блутута всичко си бе6е ок!! :D А как се качват джава приложения?КАто кача jad i jar фаил и не мога да ги инстална?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...