Jump to content
amtrak

Honda Accord 2.3 I Sr

Recommended Posts

Здравейте,момци :dry: ! Има ли някой от вас такъв автомобил или поне наблюдения за този двигател ? Доста се порових в търсачката но не намерих инфо за него,в смисъл - как е като поддръжка , ориентировъчен разход,намират ли се части или само с доставка ,става ли за газифициране - въобще всички преки впечатления ще са ми от полза :) Повода за това питане е ,че от 4-5 месеца в мобилето стои една такава обява,която не мърда - нито се изтрива ,нито и пада цената... :dry: Ще се радвам да чуя вашите мнения по въпроса.. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Без година и модел на двигателя не става много ясно какво имаш предвид.Звучи ми, като двигател, който се произвежда само за Америка и няма много информация (и части) за него в Европа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Без година и модел на двигателя не става много ясно какво имаш предвид.Звучи ми, като двигател, който се произвежда само за Америка и няма много информация (и части) за него в Европа.

H23A3 2259 158 DOHC Accord 93/96 - мисля,че това е двигателя ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моя акорд е 2.2 и се газифицира ;) и тоя може стига да е алуминиев колектор разход на гас с климатик е 10л извън градско за градско зависи от теб но от 11до 14л ;) за части не знам не съм правил нищо освен масла.сега да не те спрях от морето? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest amtrak

[quote name='Benji' date='Jul 7 2007, 10:12 AM'

......сега да не те спрях от морето? !!!

Ами не си ме спрял,щото съм го предплатил и няма как... :) ,но ти благодаря за инфото ;)

За колекторите - не знам какви са и се надявах някой да каже, а за това ,че нищо не си сменял - блазе ти :) А първоначалното обслужване колко ти излезе ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Би трябвало всички да са с алуминиеви колектори.За разхода на газ,ще кажа,че и извънградското също е относително и зависи от теб.Като се ряпнеш на педала по магистралата и настана страшно.Пловдив - летище София - Пловдив педала в кишето - 15/100 разход(F20B3-2.0IES). За части мога да ти кажа за маншон на външното каре. В Бултрако е 165 лева,намира се за 20,може и по-малко. Не съм купувал други части

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

AERODECK , Bakura - 10х ;) , съгласен съм с вас,че разхода зависи основно от "задкормилното устройство", затова се опитвам да получа някакви каталожни данни за този двигател ,щото тези от catalog.auto.ru не винаги са много прецизни,особено пък разхода(между другото разхода на вашите Хондели на газ ли е или на бензин) :D Явно този двигател е много рядък и никой не споделя преки впечатления,което ме навежда на мисълта,че няма кво да се бутам между шамарите :D:DАйде със здраве и само кеф с Акордионите.... :P;):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...на газ ли е или на бензин

Пълня резервоара с 95 и го изгарям на среден разход 11-12/100.Пълня газта и я изгарям на 12-13/100.

Явно този двигател е много рядък и никой не споделя преки впечатления,което ме навежда на мисълта,че няма кво да се бутам между шамарите

Крива работа,да не знае човек какво да те посъветва.Развалят се много малко,но пък никога не се знае

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз зареждам 95 , и го горя 11 , без газ съм :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не издържах на напрежениетоЗареждах всеки вторник по 120 лева.Три месеца и потдадох

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не издържах на напрежението

Зареждах всеки вторник по 120 лева......

Верно си е било голямо напрежение ... !!!:lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...