Draik 18 #1 Публикувано 3 Юли, 2007 Проблема е следния. Горната помпа ми протече и съм взел ремонтен комплект който утре трябва да направят. Но въпроса ми е дали си заслужава или е по-добре да се смени цялата помпа. Ако се е надрало цилиндарчето дали няма да протече пак? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ASRacing 0 #2 Отговорено 3 Юли, 2007 (Редактирано) Като го отвориш сам ще си дадеш отговор на въпросите Няма нишо по-хубаво от ригиналните части! Успех. Редактирано 3 Юли, 2007 от ASRacing Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiholov 1 #3 Отговорено 3 Юли, 2007 Колега ето тема по въпроса ЦЪК . Там ще намериш доста отговори по въпроса и как отстраних този проблем. За сега при мен всичко е ОК, то нова помпа е най-добре да си вземе човек, но цената и е доста солидна и ако може да се ремонтира по- добре го направи. Незнам читав майстор по Стара Загора, но дано колегите ти предложат нещо. Следващия път ползвай търсачката ще ти е от полза и успех с помпата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #4 Отговорено 4 Юли, 2007 Един приятел си я оправа вика че излизало по далавера,сменяш гумичките и караш о6те сумати км....за 20 кинта незнам....аз бих купил нова...знам ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове