Jump to content
julian*

щора за задно стъкло

Recommended Posts

от къде мога да си купя това чудо на техниката, защото обиколих доста места в ПЛОВДИВ, където би трябвало да има, но така и не намерих.мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от къде мога да си купя това чудо на техниката, защото обиколих доста места в ПЛОВДИВ, където би трябвало да има, но така и не намерих.мерси

Аз доколкото знам вече е забранено. Преди ако имаш странични огледала можеше. Сега обаче незнам. :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На една месечна среща "Майната" беше изпънал една на акорда и стоеше супер,тогава той каза че я е взел от руския пазар.....Провери там :dry: ПП ако намериш ,сподели ,че и на мен ми се ще да взема една

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз доколкото знам вече е забранено. Преди ако имаш странични огледала можеше. Сега обаче незнам. :dry:
а тогава най -вероятно и на товарните пикапи и бусови трябва да им нарежат ламарините и да им сложат прозорци :huh: а за камьоните направо да се спират от движение.ебахти и тъпотиите дето ги мислят тея охлюви :) и за какво са ни тея странични огледала ?????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А къде щора в София? Някой да е виждал?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

В Пловдив щори има на Магазин 4х4 (нямира се на бул. Източен. Като завиеш от Мария Луиза към Била да караш, между двете Автомивки е)Иии другия магазин в който има е До ПЕТЕРА в Кичук Париж. И в двата магазина съм сигурен че се продават :dry: Поздрави

Редактирано от SLADURA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

намерих даже и я сложих :) магазина е за автоаксесоари и се намира като карате от скобелева майка по цариградско шосе, посока център, намира се приблизително срещу бензиностанция лукойл-петрол.цена 10 лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...