Jump to content
Guest Hamann

Дали си струва?

Recommended Posts

Guest Hamann

Здравейте хора,Реших да си купя кола и се спрях на Honda.Модела е стар 94 год. Accord Coupe. Питането ми е дали някой има такава и дали си заслужава защото аз проверих цените на резервните части /ходовата част/ и се оказва че никак не са евтини :) . Това не е болка за умиране освен ако колата не почне да се чупи на равен интервал от 2 месеца.Е чакам да си кажете мнението

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако имаш пари за подръжка я купи не че ще ти се налага много често да купуваш каквото и да било но ако се случи нещо си е обезпаричаващо...а да си купиш кола която неможе да поддържаш или храниш...все едно да народиш деца дето да неможе да гледаш...земи си сивик макла кубатура малко коне харчи малко нямаш проблеми до края на живота си :) ако вече си в другата класа акорд-ледженд --- давай смело напред :)

Здрасти Honda,Така бях решил и аз да е сивик, но когато почнах да гледам обяви видях, че много прудно мога да си намеря сивик който да е над 100 коня.Предимно са 75 коня, а честно казано на мен ми се виждат прекалено малко /поправи ме ако бъркам/ и затова съвсем случайно го видях този акорд и ми хареса.Аз съм си наместил кинтите така, че да мога да поема разхода по поддръжката, стига да не е както вече писах прекалено често.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз карам такъв 2.2 150кс и съм страшно доволен.за резервните части незнам колко са скъпи защото не са ми потрябвали.а съм и с ниско окачване и капли 17ки :( наслаждавай и се :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

нямаш грижи....вярвай в хонда :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И моя е такъв.Разбрах колко ми струват частите защото катастрофирах.Положението е много тежко.Иначе откакто съм купил колата единствения ремонт е един маншон на външно каре - 30 лева заедно със смяната.Много съм доволен от колата.Лепка 200 без проблеми и се държи като залепена за пътя.Зорлен се разминавам по-близо с тировете за да се разклати но неще.Успех!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи е решено меткам се на тази машина и каквото излезне :dry: Скоро се надявам да стана един от вас и да се видим някаде когато си купя колата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пак с мойта болна тема :lol: В четвъртък ще закарам колата до сервиза за да я погледнат и да ми кажат дали не е много зле :( (много се надявам да не е зле) може ли да ми кажете аз какво да гледам или какво да правя когато я карам или всичко ще ми кажат в сервиза (сервиза е на Омбре)Забравих да напиша, че Хондата е сглобявана в САЩ и VIN номера започва с 1GH........ Чакам вашите съвети и ви благодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Benji

закарай я на Омбре той всичко ще ти каже.и дано е добра машината

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...