BENJI_CRX 8 #1 Публикувано 2 Юли, 2007 добре де,що не си дадеш стотинките на OMBRE и да ти е мирна главата а и ми се струва по евтения вариянт.от колкото да правиш два пъти нещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD #2 Отговорено 3 Юли, 2007 Еми да в час съм все пак дипломата не съм си я намерил на улицата специалист ДВГ съм хахахахаха и магистър инжинер по елекроенергетика и електрообзавеждане па работя специалист информационни технологии......ебаси все имам малко пипе в кратунката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #3 Отговорено 4 Юли, 2007 Явно всеки ще се спасява по единично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #4 Отговорено 18 Юли, 2007 Ремонта си го направих стана идеално. Съвети давам макар че неполучих нито един. Които го интересува нещо да пита Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobo21 0 #5 Отговорено 25 Юли, 2007 Съмнявам се, че някой от тук пишещите специалисти по информационни технологии (и аз съм такъв и имам разряд за машинен монтьор) би се захаванал с такова дело, че да пита нещо.Аз поне с изкараните от информационните технологии пари бих палтил на майстор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #6 Отговорено 25 Юли, 2007 Аз бих се захванал с удоволствие стига да имах време и най-вече условия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #7 Отговорено 26 Юли, 2007 (Редактирано) Хехехехех расмя ме, че съм специалист информационни технологии не пречи още съм специалист ДВГ, магистър инжинер по електроенергетика и електрообзавеждане. А онзи ден станах и водопроводчик а и се правя на сондйор в тесни и мокри дупки Редактирано 26 Юли, 2007 от MonsterOOD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #8 Отговорено 26 Юли, 2007 Я раздуй малко повече с подробности,че ми стана интересно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове