Jump to content
HONDA

Civic Rr и новите МУ ГЕНи

Recommended Posts

Започна се. Само Type R-а да не пипат. Не че съм против турбинирането, но това не е истинската същност на Хонда. :)

грешиш,Хонда и турбо е много добра комбинация доказана във Ф1.но просто след забраните са изобретили неща подобно и доста ефективно....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Започна се. Само Type R-а да не пипат. Не че съм против турбинирането, но това не е истинската същност на Хонда. :)

грешиш,Хонда и турбо е много добра комбинация доказана във Ф1.но просто след забраните са изобретили неща подобно и доста ефективно....
Не става въпрос за забрани ,а по-скоро за традиции ,аз лично не съм против турбинирането нито към заводското нито към афтърмаркет турбинирането ,но от хонда залагат на традициите ,може би и забраните имат отношение към турбинирането на заводските коли на хонда ,но аз не мисля така.

Ако посетите следния линк и отидете на Type R --> подменю Driving и изберете последното клипче наречено P.O.W.E.R ще разберете ,че за буквата Е обяснението е че "all Type R engines are naturally aspirated" или на български всички Тайп еРски двигатели са без принудително пълнене и за мен тва определено е традиция при един модел (извинявам се за указанията към линка ,но тъй като е флаш и не може да се даде директен линк) по скоро задачата за турбо буустването трябва да принадлежи на компания като "Mugen" която да развива поетапното нарастване на конете ,относно формула 1 там въпроса е за максимума ,докато наистина същността на хонда не е в това ,защото те извличат максимума по много други начини от своите коли

Редактирано от da6kata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...