Jump to content
Guest Bvlgaro

Каква Хонда, знам че въпроса е обсъждан :rolleyes:

Recommended Posts

Guest Bvlgaro

Здравейте !

В момента карам Клио Бакара и съм много доволен от него но ИСКАМ ХОНДААА!

Затова след като четох форума от самото начало досега искам да попитам

Каква Хонда Сивик да си взема?

Явно има много мотори и май има значителна разлика между 1.5 Vtec и 1.6 Vtec и тоне само в 100-те кубика или 1-2 конски сили в повече.

Досега съм наясно само че искам да е 5 или 6 генерация :rolleyes:

Светнете ме много ви моля каква е разликата във вървене и икономичност при Vtec версиите 1.5 и 1.6 и дали по простичкия 1.6 90 коня не е по -икономичен с много прилично вървене.

Знам че това е много общ въпрос но оттова зависи дали като си купя новата ЛЮБИМА ще съм щастлив с нея :D

Много благодаря за отделеното ми време.

Редактирано от Bvlgaro

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

май има значителна разлика между 1.5 Vtec и 1.6 Vtec и тоне само в 100-те кубика или 1-2 конски сили в повече.

:fun: Разликата е 70 коня - :D без майтап ;) .Мноо скъпи VTEC-ите-ама незнам ся къде се целиш-за 5000-6000 бона забрави за 5-6 генерация VTEC-тея 90 коня са по-редки,а пък другите не моиш ги вкара на инвалид.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Bvlgaro

Виж в купува/продава съм писал какво искам да си купя, вече имам идея:fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hot Rider

:fun: Разликата е 70 коня - :D без майтап ;) .Мноо скъпи VTEC-ите-ама незнам ся къде се целиш-за 5000-6000 бона забрави за 5-6 генерация VTEC-тея 90 коня са по-редки,а пък другите не моиш ги вкара на инвалид.

Често в форума съм виждал да се коментира за коли от 2-3 или 5 генерация.Каво означават тези генераци.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Често в форума съм виждал да се коментира за коли от 2-3 или 5 генерация.Каво означават тези генераци.

Моделa на колата.Примерно то 89 до 91 година е един модел Црх от 92 -95 е друг модел съответно 89-91- 2генерация ЦРХ и 92-95 3та генерация Сивиците са си отделни генерации 2-3-4-5-6 и т.н според годината :D Дано си ме разбрал :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...