Jump to content

Recommended Posts

Здравейте, ще съм благодарен на хората който са се сблъсквали с този проблем . Поръчай си от Англия актуатор за пасажерското огледало по близък човек. Преди два дни го сложих и направих два цикъла на разгъване и сгъване . Но вчера при огледалото не иска да се разгърне. Размених ги със работещото шофиорско и пак не работи и след няколко натискания на бутона и шофиорското спря да бачка. Предпазител 36 е здрав, всичко работи по автомобила темпомат , климатик ,работи движението на стъклото във всички посоки. Днес меря на буксите на актуаторите и няма 12в.   при натискане на  бутона . Подадох директно на входа на актуатора 12в. от акумулатора и не работят нито ляво нито дясно огледало, но без да съм дал на контакт . Намерих една схема и по нея от предпазителя 36 отива директно към бутона и от него на входа на актуаторите. След тегавото обяснение ще съм безкрайно благодарен някой да ми даде съвет защо при директно подадено,но не съм дал на контакт 12в не работят . Освен да астма съсипал отново двете актуаторчета защото меря двете моторчета и ми дават по 193-194 ома.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...