Jump to content
ivankosev

HDS за проверка на километри?

Recommended Posts

Привет колеги, 

Нов съм във форума и това ми е първият пост. Искам да се науча да проверявам записаните километри в различните модули на колата през HDS за да разбера дали километража е манипулиран или не. Засега аз нямам хонда и си играя със Civic-a на един приятел(2013г. 2.2 дизел ако има значение), но в които и модул да влезна не мога да намеря записани километри. Това което правя е след като се установи връзка с колата влизам в Honda Systems след това си избирам някои от модулите и след това влизам в Data и там мога да си гледам живите данни и мога да потвърдя че работят(като влезна в мотора и виждам как се сменят, като влезна в таблото и мога да видя коя лампа свети и тн.). Модулите на тази кола на която пробвам ще ги прикача към поста като снимки ако можете да ме насочите в кой от тях ще е тази информация, имаше и трета страница с модули но забравих да я скрийншотна. Има ли някакъв трик да проверя примерно кога е била последната регенерация на DPF-а и ако тя се окаже на повече километри от колкото колата значи е връщана, защото успях да намеря само преди колко хиляди е била последната регенерация а не на колко е била?

Отделно от това всеки съвет за работа с програмата би бил полезен, не съм сервиз или някакъв гаражен механик, просто ми е хоби да се занимавам с коли, ако има някои друг ентусиаст като мен мога да ви дам програмата и да ви кажа какъв адаптер да си купите за да се възползва и някои друг от HDS.

ecus1.png

ecus2.png

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...