assfull 112 #1 Публикувано 25 Юни, 2007 миналата седмица ми преинсталираха компа.ама от тогава като влизам например в снимка бг и не ми отваря снимките.просто си ги разглеждам малки.ако някой разбиращ мож да ми каже какво ми липсва ще съм му много задължен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #2 Отговорено 25 Юни, 2007 (Редактирано) Махни интернет експлорера задължително. Той е отворена врата за всякъкви инфекции. Качи си Mozilla Firefox. Тя сама ще си качи всичко необходимо за отваряне на снимки, клипове и така на татък. П.П. Ако нямаш регистрация в Линкоса, направи си за да ти отвори линка. !!! Редактирано 25 Юни, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #3 Отговорено 26 Юни, 2007 Махни интернет експлорера задължително. Той е отворена врата за всякъкви инфекции. Качи си Mozilla Firefox. Тя сама ще си качи всичко необходимо за отваряне на снимки, клипове и така на татък. П.П. Ако нямаш регистрация в Линкоса, направи си за да ти отвори линка. мерси за помощта,но аз съм свикнал да ползвам ОПЕРАТА,а ЕКСПЛОРЕРА си ми седи,дали той не ми прави някакви проблеми? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове