Wish 36 #1 Публикувано 3 Февруари (Редактирано) Здравейте. Искам да попитам за решение на проблем който ме тормози от месеци и няма решение.Колата е Хонда сивик 8-ген 1,8 бензин с газов инжекцион.Хондата претириса при потегляне и в движение.При плавно подаване на газ тресе още повече.Прави го и на газ и на бензин.Чистих дросел и се обучи.Смених свещи, бобини, чистих дросел, реглаж на клапани, нов съединител, сложих и нов дебитомер.Сменени са тампоните на двигателя.Даже махнах и катализатора по препоръка на майстор.Не свети чека.Подобрение никакво...Ако може някой да я погледне или да ме насочите към майстор който и разбира ще съм много благодарен Редактирано 3 Февруари от Wish Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kaos 0 #2 Отговорено 30 Май Здравей колега сега попаднах на твоя проблем,имам същия Сивик като твоя с гас.От известно време и моя ми прави същите чалъми и ми къса нервите и на гас и на бензин,почва да придърпва в движение с малко газ,като я настъпя няма проблем.Но в движение е много неприятно придърпва напред назад,напред назад,няма прекъсвания на мотора да е електрически проблем а придърпване започва от 1500 до около 2200 оборота.Смених бобини,свещи ,верига тампони и нищо,проблема си остава.А най интересното е,че в определени моменти проблема изчезва за около седмица колата се успокоява и в един момент започва пак да предърпва.Вече незнам какво да сменя в безизходица съм.Ако си открил проблема моля те сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове