Jump to content
Guest d15b2

копчетата на парното не светят

Recommended Posts

Guest d15b2

значи след 3 дневна борба успях да сменя крушките на панела за парното(2 крушки) и сега свети идеално, обаче проблема и че плъзгачите за топло/студено и за силата на вентилатора не светят, а като ги разглеждах видях че имат светлопроводи, и триабжа да севти тази малката чертичка, е да ама не свети, та въпроса ми е дали знаете къде може да е проблема?а да и другият ми въпрос е дали е голяма играчка да се сменят светлините на таблото защото сега парното свети по-ярко от таблото. Развих двата болта над километража и този под копчето за авариините но маи има още. Та давайте съвети :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Звънни един телефон да ти обясня 0886/402044.Дидо съм от Варна,Вили и Емко ме познават.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KATADJIQTA/RAZBIVACH/

имах са6тия проблем до оня ден сас свтлините на парното но се оправиха слу4аино като минах през една доста злове6та дупка и ся всико свети като коледно драв4е 4е мисалта ми фрасния по здраво в тази област и мойе да ти се размине отварянето 4е е адски гадно аз за тва я карах така 8 месеца а за километрайа е много лесно просто виж по добре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...