Ironstone 0 #1 Публикувано 22 Юни, 2007 (Редактирано) 8.45 паркирана пред офиса на Овергаз в София, Хладилника - черна хонда сивик 5 генерация тунинг ... + спортен волан с надпис type R и кошница за пренос на бебета на задната седалка Забравих да погледна номера Редактирано 22 Юни, 2007 от Ironstone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #2 Отговорено 22 Юни, 2007 (Редактирано) Никой няма да ти каже на кого е. Но аз ще ти кажа. На мъжа на сестра ми, тоест на човека, който ме запали по марката. Той там бачка хахаха, щъркела си забрави кошницата в колата му ... за бебеТА вика Пфю, бебето е само едно, и слава богу, защото нал' се сещаш, че на вуйчото се пада да го гледа т'ва дете от време на време Редактирано 22 Юни, 2007 от ShEfA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #3 Отговорено 22 Юни, 2007 Еййййй,до края на годината всички ще излезем роднини........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest georgivanov1 #4 Отговорено 22 Юни, 2007 Никой няма да ти каже на кого е. Но аз ще ти кажа. На мъжа на сестра ми, тоест на човека, който ме запали по марката. Той там бачка хахаха, щъркела си забрави кошницата в колата му ... за бебеТА вика Пфю, бебето е само едно, и слава богу, защото нал' се сещаш, че на вуйчото се пада да го гледа т'ва дете от време на времеА,той 4лен лие,дай да я видим тая Хонда де .Няма ли снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TrAdIuLi 235 #5 Отговорено 23 Юни, 2007 8.45 паркирана пред офиса на Овергаз в София, Хладилника - черна хонда сивик 5 генерация тунинг ... + спортен волан с надпис type R и кошница за пренос на бебета на задната седалка Забравих да погледна номера Ако колата е с доста ниска до земята предна броня и Angel Eyes е на един пич тука от Дружба мисля ,че не влиза в форума .... колата е с d16z6 мотор и е можеби най-вървежната d16-ка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #6 Отговорено 23 Юни, 2007 Човека беше от форума, но сега от бачкане няма време да мигне, камоли да влиза във форума. За сметка на това, като се видим го въвеждам в новстите. Да, D16 е мотора, swap-нат от автоматик и следователно се изстрелва бая. shashko му е ник-а във форума, а колата не е снимана от както е с всички промени... или ако е снимана, аз нямам снимки. DevilTuning са се погрижили за нея, и е станала много сполучлива. А аз я помня още като беше с намръщени сток фарчета и опушени сток стопчета... ехх, такива бяха времената, когато се запалих по марката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ironstone 0 #7 Отговорено 24 Юни, 2007 Вярно е много ниска, не го знам как кара просто. И с този цвят в тези жеги... Да не работи във "Вестител" случайно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове