Homer2 0 #1 Публикувано 20 Юни, 2007 Колеги дайте съвет, преди 3 дена влязох в доста прилична дупка. На колата сякаш нищо и нямаше след това но на другия ден както си карам и чувам че нещо трака ритмично със скоростта. Трак, трак , трак ...В купето не се чува, аз го чувам само когато звука се отразява в сгради около пътя. Един приятел каза че може да съм изкривил джанта или да се е получил балон - балони няма, или поне не видях. За джанта - колата не вибрира въобще. Някой има ли идея какво е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy #2 Отговорено 20 Юни, 2007 Ако е тихо, провери за заседнало камъче между грайферите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #3 Отговорено 20 Юни, 2007 камъчетата са готини и могат да тракат по много начини в зависимост от размера и формата но винаги е в ритъм с въртенето на гумата ..има още един бонус дето съм си патил от него ...една гумичка (като уплътнение ) на вътрешния ръб на калника при мем се откача от едната страна и увисва така че стърже в гумата - звука е много добър все едно колата ще се разпадне ,спукал си гума и си счупил джантата едновременно и не е прекалено ритмично ... ако не го видиш може да ти скъса нервите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #4 Отговорено 21 Юни, 2007 при мен пък редовно трака така като си намеря някоя рапидка или пиронче колега, вдигни си колата на крик или повдигач и се ослушай и огледай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OXYGEN 0 #5 Отговорено 21 Юни, 2007 Абе като стана въпрос, и при мен тия дни се появи някакъв странен шум. Значи чува се само когато съм пуснал газта (още по-ясно е и ако съм освободил от скорост) май само под 60-70 км/ч и се чува до към 5-10 и после спира. Звука е като на нещо, което се върти не му е смазана остта. Оф, не знам как по-добре да го опиша. Абе скърца нещо въртящо се. Чува се някъде от към таблото, ама то там освен жилото на километража, не се сещам кво въртящо се нещо има...Иначе доста успешно ми къса нервите... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #6 Отговорено 21 Юни, 2007 Абе като стана въпрос, и при мен тия дни се появи някакъв странен шум. Значи чува се само когато съм пуснал газта (още по-ясно е и ако съм освободил от скорост) май само под 60-70 км/ч и се чува до към 5-10 и после спира. Звука е като на нещо, което се върти не му е смазана остта. Оф, не знам как по-добре да го опиша. Абе скърца нещо въртящо се. Чува се някъде от към таблото, ама то там освен жилото на километража, не се сещам кво въртящо се нещо има...Иначе доста успешно ми къса нервите... Кога е на място, чува ли се шума и променя ли се като натиснеш съединителя? Ако е така е или аксиалния лагер или лагер в скоростите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове