Jump to content
Guest Iltcho

Впечатления За отношението по между ни

Recommended Posts

Guest Iltcho

Напоследък ставам свидетел на много изнервени постове, на много убиди и т.н. Преди време говорехме за ОффТопиците, че с влизането на непознат юзер, като ги види, ще си рече - к`ьф е тоя фенклуб??? :lol: Е сега със "споровете" много се замислям, че ще има нови фенове :lol: Чудя се не ви ли писва да се дрънкате??? Защо в тема трябва да се обрисува цялата какафония която в момента ви е в душата??? Защо трябва да сеизползват изрази, епитети и определения, които малко или много могат да обидят човека отсреща??? Защо трябва да се правим за кашмер един друг??? Защо трябва да се наричаме фанатици??? Живеем в свободна страна (или поне така мисля). Вчера лично аз станах потърпевш по невнимание, цитирал съм чужд пост по невнимание и ИОК аз съм виновен и аз съм убиждал. Не съм конфриктна личност, нито влизам тук само като да си начешам езика. Влизам тук за да науча нещо повече за колата си, и как да спестя някой друг лев от майстор, като мога сам да си я поправя. Искам да благодаря на голяма част от вас, които са ми помагали неведнъж със съвети и какво ли не, че дори и с намиране на някои части ( jamiemirror - свещи, маншон за карето и в най-близко бъдеще регулируеми амортисиори KONI за задницата, prelude - за спирачните дискове, stass и magnum за съветите за лабдата, PARADOX_SF за маслата, ADH за информацията за модела ми, Victor за някои снимки и вообще на по-голямата част от вас, които ми помагаха със съвети) Искам да благодаря на всички ви, които изразихте съпричастието си в мъката ми, когато ми бяха ударили колата, когато ми откраднаха капачките на джантите и когато имах неприятности с прехвърлянето.

Мнението ми е, че бяхме страхотна група в началото, но от известно време нещо всички са поизнервени.

 

С тази тема, не целя да печеля евтина популярност, а просто искам да се извиня на всички, които съм засегнал по една или друга причина.

 

А да, забравих нещо - при среща в софия, след като направя колата си така, че дами хареса искам приятелски да стисна ръката на един истински джентълмен от клуба. Марк Антъни (Mark_Antony)!!! Пич, знаеш за какво говоря, все още пазя личното ти съобщение! Ето така се правят тези неща! Евала ти колега :lol:;);):P;);)

 

Който съм пропуснал - да ме прощава, но не мога даизброя всички потребители от форума!Всички заслужавате адмираций!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kizisoft

Струва ми се че си съвсем прав! Аз още не познавам никои лично от клуба, но си мисля, че ако се бях скарал с някои или обидил някои би ми било ужасно неудобно после да застана очи в очи с него на някоя от срещите. Така както се очертава маи на 17ти ще е следващата среща, замислете се как ще погледнете хората в очите с които сте се убиждали заради някаква глупава подробност :lol: Аз лично се надявам да мога да дойда и да се запозная с колкото се може повече съклубници :lol: п.п. и помислете за :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Напоследък ставам свидетел на много изнервени постове, на много убиди и т.н...............

Защо......??? Защо ..........???Защо......??? Защо ..........???Защо......??? Защо ..........???........

Защото..... сме си БЪЛГАРИ :lol: бате ;);) Твърдоглаво племе сме си. НЕ говоря конкретно за някоЙ за да го обиждам, говоря НАЙ-вече за Мен самия ;) Чешити сме си !!!:lol:

 

НО, лошо няма, след като все още не си споменаваме майките в постингите си ;), значи всичко е ОК.:P Важното да е весело, нали затова сме се събрали ТУК, за да разпускаме малко или много :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

А да, забравих нещо - при среща в софия, след като направя колата си така, че дами хареса искам приятелски да стисна ръката на един истински джентълмен от клуба. Марк Антъни (Mark_Antony) Пич, знаеш за какво говоря, все още пазя личното ти съобщение! Ето така се правят тези неща! Евала ти колега     

:lol: Хване ме срам. Не бях палучавал скоро такава четка от съклубар! :lol: Така е ! Напоследък се изнерви писането на всички!? Тук пишем за КЕФ!Трябва да не се дразним помежду си . Когато пишеш , а не говориш очи в очи с някой, интерпретацийте на писанието са многократно по-големи! Та ако прочетете темата за спирачките например, изцяло на ново ще видите , че има известна доза неяснота в смисъла на всяко изречение. Когато е гол текст , неможе да се разбере какво има в предвид другия и дали му се кара, заяжда, вика или се базика освен ако не е пряка псувня или похвала:P . Предлагам на 17.10 да го полеем и изгладим! :lol:;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest I-style

Такива неща се случват. Смятам, че това не е отношение към някого а към даден проблем. А както всички знаем този клуб е пълен с

"барутлий" и зевзеци и псеки пали от малко. А иначе мисля, никой няма нищо против никого.

 

:lol:

 

KEEP ON CLUBING!:lol:!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Колеги първо искам да се извиня на всички засегнати - знаем кой е 'повода' за тази тема. Ако някой съм докачил, да извинява. Аз не се сърдя на никого. В спора се ражда истината, за това сме се събрали, да спорим, да се убеждаваме, да се ограмотяваме, за нашата любима марка.До толкова, да не се споменава майката, коефициента на интелигентност или задните части на опонентите, мисля всичко е в допустимите граници. Добре е да се използват аргументи в споровете, но не винаги достигат, важното е човек да знае кога да спре. Ето аз спирам, и повече спирачки на хонда няма да спомена!Но въпреки това, ви обещавам да съм тук и да ви 'дразня' със малко по-различно мнение, малко по-странично, но, обещавам - доста информирано и обосновано. От никого не съм крил пристрастията си и към други марки. Така че -- show must go оn!peace!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

  ;)  Хване ме срам. Не бях палучавал скоро такава четка от съклубар! ;)

Аз ш`е те изчеткам тебе ;);) колко бири има да пиеме в ХХЛ не е истина. :) Жалкото е, че съм почнал бая мащабен ремонт по машинката, и съм "финансово грозен в момента".

 

Колкото до горния ми пост - никога не съм бил по-искрен в думите си(освен когато признах на приятелката си, че я обичам ;) ) колкото в горния пост.

 

Magnum Публикувано на Oct 7 2004, 04:30 PM

  Колеги първо искам да се извиня на всички засегнати - знаем кой е 'повода' за тази тема.

А ти престани, че днес на айсикю ти казах - всички имаме вина, че даже и аз в частност. Не съм искал да те накарам да се чувстваш виновен приятелю.

 

И както е казано : MAKE LOVE NOT WAR

 

Все пак тук ни събира любовта към любимата марка, не друго ;):D;):D:D;);)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

И както е казано : MAKE LOVE NOT WAR

Ако бяхте сички момиченца :) дайте да почваме :D:D;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jorko

а просто искам да се извиня на всички, които съм засегнал по една или друга причина

дано имаш и мене впредвид тука , щото сума глупости издрънка за колата ми и за сервиза , където си я правя :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

а просто искам да се извиня на всички, които съм засегнал по една или друга причина

дано имаш и мене впредвид тука , щото сума глупости издрънка за колата ми и за сервиза , където си я правя ;)
казах ВСИЧКИ мисля, че не не нужно да повтарям ??? :):D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dobromirski

Хей момчета абе не съм прочел все още това за спирачките ама явно ще е бая интересно и при 1-ва възможност се гмурвам в темата ;) Що се отнася до обидите....Не съм съгласен с Вас ! Естествено, че не трябва да се обиждаме, но и не трябва някой да се чувства обиден защото друг не е съпречастен на мнението му :) Какво ще стане когато някой подведен от някого или от грешна инф. твърди нещо във форума ? Другите да си замълчът за да не го обидят ли ? :D Някой много по-умен от мен е казал, че в спора се ражда истината и аз вярвам, че това е така ;) Никога....... ама никога не бих се обидил от това, че някой не споделя мнението ми !Това единствено би ме амбицирало да подкрепя мнениетоси с факти за да докажа, че съм прав. А ако везните наклонят в негова полза......Повярвай те ми ще бъда силно развалнуван от това колко заблуден съм бил и ще му бъда МНОГО благодарен дори и да не си го признавам ;)Призива ми е ...."НЕ спирайте да спорите......истината е някъде там !" :D А що се отнася до това как ще се погледнем в очите???? Ами......обикновенно се караме с хората които най-много обичаме а се гледаме и на много по-различни места от очите :D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

...Някой много по-умен от мен е казал, че в спора се ражда истината и аз вярвам, че това е така  :) ...

Дето се казваше - 'зе ми го от устата ;) Хайде и аз да си кажа думичките. Наистина хубава тема. Накара ме да се замисля. Че кой по дяволите съм аз в този клуб, че да дразня другите и да създавам дразги?! Съжелявам за всички, които съм засегнал. Но все пак имайки предвид цитата, си мисля, че въпреки всичко е хубаво да има спорове, защото те наистина дават решения. Говоря за истински спорове, а не за писания, които като ги четеш ти става ясно колко пъти човека е споменал майка ти на ум, но се е сдържал да го напише от хорска срама. На няколко пъти мои по-откровени мнения станаха повод за какви ли не коментари, но вече си мисля, че станах по-сдържан... Можи би започвам да ви опознавам и да знам на какво сте способни и какво може да се очаква от вас :D Enjoy! :D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

Хайде и аз да си кажа думичките. Наистина хубава тема. Накара ме да се замисля. Че кой по дяволите съм аз в този клуб, че да дразня другите и да създавам дразги?! Съжелявам за всички, които съм засегнал.

Абе на Юндола се размина с кютека с ей толкова малко (разтоянието между пръстите ми е по-малко от сантиметър), много тъпо на национална среща на Хонда да плюеш Хонда и да възхваляваш Тойота.Многото бира е била виновна аз сам сигорен :rolleyes:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Както викаше Вуцата:А са бият,а са борат!!!За интонацията сами се сетете!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Продължавам темата :) за дино теста и прочутият диск :D

 

Хора , искам да се позамислите върху това което ще кажа , нещата започват много гадно да се изкривяват :lol: на хора които преди им беше удоволствие да висят с часове наред във форума и да се ОСВЕДОМЯВАТ и да ДОБИВАТ сведение за любимата им марка или конкретно за колата им , започна да им писва от всякакви дразги , разпри и т.н. :D Честно , визирам мене самият , писна ми да чета глупави разправии и безмислени постове :D Не става въпрос за ОФФ ТОПИК , щом на мене ми се набиват в очите тези теми и ме дразнят ( предполагам не само на мене ) , тогава представете си за тези които започват те първа да влизат във форума :)

 

Оставете си българския манталитет на страна , преглътнете и отстъпете :) И преди съм го казъл , в интернет няма да се разберете никога

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...